Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ -ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ- ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ.
ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  Η ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΒΑΘΑΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Εθνικισμός ή βαρβαρότητα


Οι πιο προσεκτικοί παρατηρητές θα διαπίστωσαν ότι στις πρόσφατες συνόδους κορυφής, οι ηγέτες των χωρών της ευρωζώνης, δεν συμμετείχαν ως ισότιμα μέλη μιας συνομοσπονδίας ευρωπολιτειών, όπως ας πούμε θα συμμετείχαν οι κυβερνήτες των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής, αλλά ξεκάθαρα ως ηγέτες αυτόνομων εθνών/κρατών.

Οι κυρίες και οι κύριοι που ηγεμονεύουν σε ευρωκράτη όπως η Φινλανδία ή η Λιθουανία ή η Σλοβακία κ.λπ. βρισκόντουσαν στις Βρυξέλλες για να προασπίσουν προπαντός τα συμφέροντα των εθνών/κρατών τους, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα το ομιχλώδες συμφέρον της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι αν λογάριαζαν κάπου τα συμφέροντα της Ε.Ε. το έκαμαν στον βαθμό που αυτά συνέπιπταν με τα συμφέροντα της χώρας ενός εκάστου.

Τι πραγματικά συνέβει στις 28 Οκτωβρίου 1940 με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Τσίπρα.... (μια αληθινή ιστορία)

Γράφει ο Θάνος
Βρισκόμαστε στην 28η Οκτωβρίου 1940.
Είναι μεσάνυχτα....
Ο Ιταλός πρέσβης επισκέπτεται το σπίτι του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα....
Ο πρωθυπουργός τον υποδέχεται με τις πυτζάμες στο σαλόνι...
- Τι θα θέλατε; ρωτάει...
- Κύριε πρωθυπουργέ η κυβέρνησή μου με εξουσιοδότησε να σας επιδώσω ένα τελεσίγραφο...
Του το παραδίδει...

Ο Τσίπρας το διαβάζει...

"Του ζητάνε να επιτρέψει από τα ξημερώματα της επομένης να περάσουν ιταλικά στρατεύματα τα ελληνοαλβανικά σύνορα και να εγκατασταθούν σε 5 μεγάλες ελληνικές πόλεις... Στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στον Βόλο και στο Ηράκλειο της Κρήτης...