Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ;;; ”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες”


ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...
”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες” φώναξε θαμώνας καφετέριας που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο, όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ FransTimmermans πήγαινε στο Δημαρχείο της Κω για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού.
 Έξω από το δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες αγανακτισμενοι κάτοικοι του νησιού, που όταν είδαν τα αυτοκίνητα να σταματούν ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ : "ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΙΚΑ" (βίντεο)

ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
 Χαμός στην εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” του Σ.Χίου με καλεσμένο υποψήφιο της ΝΔ να ξεστομιζει τα παρακάτω: "Ο Κολοκοτρώνης με τους Αλβανούς ελευθέρωσε την Ελλάδα. Οι Αλβανοί έσωσαν το ΙΚΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία.Οι Αλβανοί έφτιαξαν την Ελλάδα. Είναι καλοί άνθρωποι οι Αλβανοί. Καλά έκανε ο έντιμος Σαμαράς και τους έβαλε στην Ελλάδα κ.τ.λ" (Για τις δεκάδες δολοφονίες Ελλήνων από Αλβανούς ξέχασε να πει μόνο καλά λόγια...)   βέβαια μετά άκουσε τα...εξ' αμάξης από τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις των τηλεθεατών της εκπομπής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:31:00 :

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;; Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί με σκοπό την εθνολογική «αλλοίωση»!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...
pentapostagma.gr :Ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής Milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως ύποπτο, σοβαρό, επικίνδυνο και συνάμα δολοφονικό ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται από την Ελλάδα στην πΓΔΜ και...την Σερβία και κατ΄ επέκταση στην ΕΕ, είναι νεαροί άνδρες. 
Πρόκειται για μια αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού, νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη της ΕΕ, από το πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την εθνολογική «αλλοίωση» αναφέρει ρωσικό άρθρο του έγκυρου πρακτορείου ειδήσεων. regnum.ru. 

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! ...ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ - Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ (DEATH METAL SONG)




ΕΠΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΠΗΓΗ ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : Μικρή ανάλυση του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής

Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής 
διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής 
(σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), 
αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος...

Μια πρώτη περιληπτική παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, με τον τίτλο: "Επιτομή του εθνικού σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μα ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα", κυκλοφόρησε σήμερα στο κοινό των Ελλήνων.
Στην εισαγωγή του συνοπτικού αυτού προγράμματος έχουμε καταρχήν δύο σημαντικές ειδήσεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Κατεχάκη, 11:00

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Όταν το αντεθνικό Κράτος παρέχει κάθε λογής προνόμιο στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες.
Όταν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας δαπανούν εκατομμύρια ευρώ για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, περιφρονώντας με θράσος τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται περήφανα και έμπρακτα στο πλευρό των συμπατριωτών μας, διοργανώνοντας μια ακόμη μεγάλη ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, αποδεικνύοντας στους ψευδοανθρωπιστές του αντισυνταγματικού τόξου πως: Λαϊκός Εθνικισμός σημαίνει Αλληλεγγύη στους Έλληνες!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015
Ώρα 11.00
Λεωφόρος Μεσογείων 131 (Σταθμός Μετρό Κατεχάκη)

Τα τρόφιμα είναι προσφορά του Ιταλικού Εθνικιστικού φορέα Casa Pound