Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Νικηταράς... ο ήρωας που πέθανε ζητιάνος.

ΕΤΣΙ "ΑΜΕΙΒΕΙ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ....ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος...γεννήθηκε το 1784 στη Νέδουσα (Μεγάλη Αναστάσοβα) ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, 25 χλμ από την πόλη της Καλαμάτας και πέθανε πάμφτωχος στις 25 Σεπτεμβρίου 1849 στον Πειαραιά.
Καταγόταν από το χωριό Τουρκολέκα, του δήμου Φαλαισίας της Μεγαλόπολης.
Ήταν ανηψιός του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Υπόγραφε και με το όνομα Τουρκολέκας ή Τουρκολακιώτης και μ΄ αυτό αναφέρεται σε μερικά δημοτικά τραγούδια. Τελικά όμως επικράτησε το επώνυμο Σταματελόπουλος από το βαπτιστικό όνομα του πατέρα του (Σταματέλος).

ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.


Μουζάλας: Τέρμα και τα χερσαία σύνορα - Όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα!

Αν κάποιοι πίστευαν ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά - Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανώνται πλάνην οικτρά. 
Ο ανθελληνικός Σύριζα έχει πάρει εργολαβία την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού με την εισαγωγή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια και το σχέδιό του αυτό το φανερώνει με κάθε ευκαιρία.
Οι εθνοαποδομητικές δυνάμεις των νεομνημονιακών αριστερών έχουν βάλει στόχο να γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία όχι μόνο στα νησιά, αλλά σε όλη την χώρα!
Για του λόγου το αληθές ακούστε τις πρωινές εξαγγελίες του Μουζάλα στο κανάλι των νταβατζήδων, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΗΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΟΡΦΩΣΕΙ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ :
Ο Νίκος Φίλης και η γενοκτονία του μικρασιατικού Ελληνισμού
Σὲ ἕνα ἀπὸ τὰ ἄρθρα του τὸ 2014 ὁ νῦν Ὑπουργὸς (πρώην Ἐθνικῆς) Παιδείας καὶ (ἔτι) Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης δηλώνει τὴ διαφωνία του μὲ τὴν πρόταση κάποιων βουλευτῶν γιὰ ποινικοποίηση τῆς ἀντίθεσης στὴν ἄποψη ὅτι συνέβη Γενοκτονία τῶν χριστιανικῶν Μικρασιατῶν (Ἑλλήνων, Ἀρμενίων κ.ἄ.). Τὰ ἐπιχειρήματα ποὺ παραθέτει εἶναι τὰ ἑξῆς:
1. Ἡ ἀναγνώριση ἀπὸ τὴν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τῆς Γενοκτονίας ἦταν μὴ ἐπιστημονική, ὀφειλόταν σὲ ἐσωτερικὲς κομματικὲς πιέσεις (λόμπυ Ποντίων ἐντὸς τοῦ παπανδρεϊκοῦ ΠΑΣΟΚ) καὶ σὲ διάχυτες ἐθνικιστικὲς φαντασιώσεις περὶ περικύκλωσης τῆς Τουρκίας.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

23 Σεπτεμβρίου 1821 .Η Άλωση της Τριπολιτσάς. Γιατί εδόθη διαταγή να σφαχθούν και οι Εβραίοι;

Η Άλωση της Τριπολιτσάς στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, ήταν μια σημαντική στρατιωτική επιτυχία των επαναστατημένων Ελλήνων επτά μήνες μετά από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, κάτω από την αρχηγία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που αποτέλεσε σπουδαίο σταθμό στον αγώνα επικράτησής τους στην Πελοπόννησο.  Μετα την αλωση ακολούθησε μεγάλη σφαγή , ως αντίποινα στα “λουτρά” αίματος των Τούρκων στην Πελοπόννησο, όπως η Καταστροφή του Αιγίου, η λυσσαλέα Καταστροφή του Γαλαξειδίου, με τις παράλληλες γενικευμένες σφαγές αμάχων που σημειώθηκαν τον ίδιο καιρό στην Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία και άλλες πόλεις που προηγήθηκαν αυτής.
Για τη σφαγή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αναφέρει χαρακτηριστικά στο ημερολόγιό του:
«Το ασκέρι όπου ήτον μέσα, το ελληνικό, έκοβε και εσκότωνε, από Παρασκευή έως Κυριακή, γυναίκες, παιδιά και άντρες, τριάνταδύο χιλιάδες. Το άλογό μου από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη. Ελληνες εσκοτώθηκαν εκατό.»
Όμως εκτός από Τούρκους εδόθη διαταγή να σφαγιαστούν και οι Εβραίοι που έμεναν στην Πόλη.
Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

Ρατσιστής και ο Λεχ Βαλέσα: «Εάν η Ευρώπη ανοίξει τις πύλες της, σε λίγο θα δούμε και αποκεφαλισμούς»

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας και βραβευμένος με βραβείο Νόμπελ, Λεχ Βαλέσα, ο οποίος συν-ίδρυσε το συνδικάτο «Αλληλεγγύη» (Solidarność) και συνέβαλε στην κατάρρευση του σοβιετικού μπλοκ, αποτελεί ένα «σύμβολο της ελευθερίας».

Το κακό όμως για το σύστημα είναι ότι αυτό το «σύμβολο της ελευθερίας» παραμένει ‘μη πολιτικά ορθό’. Ένθερμος καθολικός και συντηρητικός, δύσκολο να γλυτώσει τις ταμπέλες του «ομοφοβικού» και του «ξενοφοβικού» με αυτά που δήλωσε σε μια ομάδα Ισραηλινών δημοσιογράφων που τον επισκέφτηκε στο “European Solidarity Center” στο Γκντανσκ της Πολωνίας.
Ρωτήθηκε για την ανθρωπιστική κρίση με τους εκατοντάδες χιλιάδες των προσφύγων από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία οι οποίοι έχουν πλέον συνθλίψει τις πύλες της Ευρώπης.

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!!!
Μπόλαρης-Τζάκρη: Από «προστατευόμενοι» του Γ. Παπανδρέου υπουργοί του Τσίπρα
Η κα Τζάκρη, η οποία εξελέγη για δεύτερη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη στο νομό Πέλλας αναλαμβάνει υπουργός υπεύθυνη για θέματα βιομηχανίας. Η Θεοδώρα Τζάκρη εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004, το 2007, το 2009 και το 2012, ενώ το 2009 της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Επίσης, ο Μάρκος Μπόλαρης  (βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – 4ος στο ψηφοδέλτιο), που δεν μπήκε στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ λόγω αντιδράσεων, ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ Δ. ΘΡΑΚΗΣ.


ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ...ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ
Σαν μεγάλη ιστορική επιτυχία χαρακτήρισε η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, την για πρώτη φορά μετά από 69 όπως ανέφερε χρόνια, εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών στην Δ Θράκη. Μάλιστα η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς, όπως τόνισε η τουρκική εφημερίδα, για πρώτη φορά μετά την… «κατάκτηση» της Δ Θράκης από τον ελληνικό στρατό, η Ροδόπη εξέλεξε μόνο μουσουλμάνους, «Τούρκους» για την εφημερίδα, βουλευτές!...

Μάλιστα!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΒΑΤΙΔΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ
Ο πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Γιάννης Αϊβατίδης, βουλευτής με τη “Χρυσή Αυγή” στην Κέρκυρα.
Πρόκειται περί ενός εξαιρετικά καταρτισμένου επιστήμονα, και ιδιαίτερου ανθρώπου, με το θάρρος της γνώμης του.
Πρόκειται περί ενός θαρραλέου ανθρώπου, που δεν φοβάται, όπως και δεν φοβήθηκε να θέσει υποψηφιότητα με την Χρυσή Αυγή , αν και είναι ενεργεία Ιατροδικαστής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Βιογραφικό Γιάννη Αϊβατίδη:

ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ http://www.xryshaygh.com/
ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΧΑΘΗΚΕ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΑΠΗΚΕ) Η 19Η ΕΔΡΑ
Οι 18 βουλευτές που εξέλεξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποτελούν την αιχμή του δόρατος του Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια στο ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.
Ταγμένοι στην πρώτη γραμμή, μαζί με δεκάδες ακόμα εκλεκτά μας στελέχη, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες συνέλληνες, θα αγωνιστούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ μέσα σε μία βουλή υποταγής, διαφθοράς και σκανδάλων.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...(ΚΑΙ ΠΑΛΙ)

ΛΙΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ...

ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ...ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!! Η ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ - ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ -ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟ-ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ν.Δ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ.
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ...

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ....

ΦΩΦΗΗΗΗΗ....ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ!!!