Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΙΟΓΑ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΙΟΓΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!
Μελέτησα με ενδιαφέρον την πρόταση του Εισ.Εφετών κ.Λιόγα. Καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Αυτό πάντως που ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ είναι ότι για πρώτη φορά ( εγώ τουλάχιστον ) ΑΝΕΓΝΩΣΑ τον ορισμό του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ μέσα στο κείμενο του κ. Εσαγγελέως. Το κείμενο έχει ως εξής :

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΟΥΓΡΟΥ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ!!!

Αθώος και για το βίντεο Μπαλτάκου ο Ηλίας Κασιδιάρης : Ανοίγει ο δρόμος για την ποινική δίωξη των σκευωρών


Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη
Η σημερινή ημέρα μπορεί να θεωρηθεί ιστορική, καθώς η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει ένα ακόμη βήμα προς την πολυπόθητη αυτοκάθαρσή της από βρώμικα κυκλώματα και επίορκους παράγοντες που αμαυρώνουν το σώμα των εντίμων Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων.  Το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου αποτελεί πλέον νόμιμο αποδεικτικό μέσο και θα γίνει νόμιμη χρήση του σε δικαστικό επίπεδο, όχι μόνο για να αποδειχθεί η αθωότητα της Χρυσής Αυγής, αλλά και για να οδηγηθούν στο εδώλιο οι σκευωροί και οι συνωμότες της παραδικαστικής παράγκας Σαμαρά, που προσπάθησαν να καταλύσουν την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο:

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Οι φιλο-ξενιστές


Στο κρυφό γλωσσάρι του βιολογικού πολέμου, "ξενιστής" είναι ο ζωντανός οργανισμός που μεταφέρει μέσα του έναν παθογόνο ιό, αλλά ο ίδιος δεν νοσεί από αυτόν.
Οι ξενιστές είναι το καλύτερο όπλο για μια βιολογική επίθεση μαζικής κλίμακας.
Φαινομενικά υγιείς, συχνά φορείς του ιού εν αγνοία τους, μπορούν να αφανίσουν ολόκληρες πόλεις, σε ελάχιστο χρόνο, διασπείροντας την αρρώστια τους.

Οι φιλο-ξενιστές "προσφύγων", είτε ενσυνείδητα είτε εν αγνοία τους, λειτουργούν σαν βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής, φυλετικής, πολιτισμικής και εθνικής, των λαών που έχουν εκφυλιστί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τους θρέφουν στο συλλογικό σώμα τους.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Στην σημερινή Ελλάδα ο μόνος εθνικισμός που δαιμονοποιείται είναι ο ελληνικός...

...Όλοι οι άλλοι όχι μόνο δικαιολογούνται, αλλά και εξυμνούνται.
Στα βιαστικά: Ο πανηγυρισμός του Αλβανού ποδοσφαιριστή Λίλαδεν ήταν «αθώος». Τουλάχιστον για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις 5-0 και επειδή μειώνεις σε 5-1 στο 86΄ να κάνεις τρελούς πανηγυρισμούς. Και σε τελικόchampions league να έπαιζε δεν θα έκανε τέτοια καραγκοζιλίκια. Το σήμα με τον αλβανικό αετό ο Λίλα το έκανε παρατεταμένα και αρκετή ώρα για να σιγουρευτεί ότι τον είδαν όλοι στο γήπεδο και στις οθόνες.