Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ... ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ.


Κουμουτσάκος….! 

O ίδιος προχθές τις άρπαξε  στο Σύνταγμα. Τι έλεγε όμως όταν προπηλάκιζαν οι αναρχικοί τον Βαρουφάκη και την σύζυγο του στα Εξάρχεια σε μαγαζί που έτρωγε; Σύμφωνα με αυτά που γράφει... δείχνει πως επικροτούσε το πέσιμο των αναρχικών στον Βαρουφάκη, έλα μου όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα.... 
Τώρα τι μυξοκλαίει;


ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ,ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ... 

http://ygro-pyr.blogspot.gr/


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

"ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ" ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ


ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ...ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ . ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.... ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΦΙΛΗΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ...

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το κοράνι και ντρεπόσαστε να ρωτήσετε τον λαθρεποικιστή σας

Οι γαμπροί με τις νύφες σε κάποια ισλαμική χώρα...σύντομα και στην γειτονιά σας
Γραφει και μεταφραζει ο Χρήστος Μαντζιαρης

Σύμφωνα με το Κοράνι ο άνθρωπος πλάσθηκε από σπέρμα.

Στο 80,18-19 γράφει: 18. Από τι υλικό τον έπλασε; (ενν. τον άνθρωπο) 19. Από μια σταγόνα σπέρμα. Τον έχει πλάσει κι έπειτα τον σχημάτισε σε κανονικές αναλογίες.

Στο 23,14: Έπειτα δημιουργήσαμε το σπέρμα σε θρόμβο από πηκτό αίμα, και δημιουργήσαμε το θρόμβο σε (έμβρυο) σβώλο συμπαγή, και δημιουργήσαμε το συμπαγή σβώλο σε κόκκαλα και ντύναμε (περιβάλαμε) τα κόκκαλα με σάρκα, κι έπειτα σχηματίσαμε απ’ αυτό ένα άλλο (νέο) πλάσμα. Ας είναι ευλογημένος ο ΑΛΛΑΧ, ό άριστος των δημιουργών.

Στη Μνήμη του μέλλοντος... (Γιώργος Φουντούλης -Μάνος Καπελώνης)

Αν δεν το ξέρατε, να σας το προφτάσω εγώ...

Την Κυριακή που μας πέρασε [1η Νοεμβρίου] οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής πενθούσαμε τους νεκρούς μας.
Τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανο Καπελώνη.
Ωστόσο η έννοια του πένθους για εμάς τους χρυσαυγίτες έχει και μιαν άλλη διάσταση, απ' αυτή που του δίδουν οι σημερνοί νεοέλληνες, εμποτισμένοι εξ' ολοκλήρου πια, από τα α-νόητα στερεότυπα της δυτικής μικροαστικής κουλτούρας.
Το δικό μας το πένθος είναι σαν το πένθος της Ηλέκτρας: απαιτεί ταυτόχρονα τη διαρκή εν-θυμηση αλλά και τη σταθερή υπεν-θύμιση, ενός ορατού μέλλοντος, που το δικαιώνει.