Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Τι μέλλει γενέσθαι μετά το μακελειό στο Παρίσι;

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ) ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑ.
Τι μέλλει γενέσθαι μετά το μακελειό στο Παρίσι; Απλά πράγματα. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες πλην της μπολσεβικοκρατούμενης Ελλάδος, θα κλείσουν τα σύνορά τους και θα υψώσουν και φράκτες, στην Ελλάδα όμως και λόγω της "ανθρωπιστικής" μαλάκυνσης που επικρατεί στα κεφάλια των νεοελλήνων, θα παραμείνουν τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι, θα φορτωθούμε με καμιά 15αριά εκατομμύρια λαθροπρόσφυγες και τζιχαντιστές σε ένα χρόνο, θα μείνουν αυτοί εγκλωβισμένοι εδώ μέσα και θα αρχίσουν να μας σφάζουν στο γόνατο, έναν έναν, για να μας φάνε και να μας εκδικηθούν που κακοπερνούν και που τους έχουμε εγκλωβισμένους,

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το λάθος του ήταν ότι γεννήθηκε 'Ελληνας...


Σ' έναν άλλον [πιο δίκαιο] κόσμο
Πέθανε έξω από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Προ ολίγων ημερών...

Ήτανε λέει άστεγος. Έψαχνε καμιά πιο ζεστή γωνιά για να βγάλει τη νύχτα. Βρήκε απάγγειο σε κάποια εσοχή, σιμά στο μηχανοστάσιο του νοσοκομείου.
Έλληνας, φυσικά.
Από την Ηλεία.
Γιατί αν ήταν από την Κογκολία, δεν θα χρειάζονταν καν να αναζητά στέγη. Θα του την πρόσφεραν δωρεάν, όπως θα του πρόσφεραν δωρεάν ρεύμα, τροφή και wi-fi internet.

Έλληνας, βέβαια...
Μια φυλή που πρέπει να εξοντωθεί το συντομότερο δυνατόν... 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...ΓΙΑ "ΜΑΥΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ" ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ. ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ "ΜΑΥΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ" ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ....
Με ένα μακροσκελές κείμενο στο «Indymedia» οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού Νίκος Ρωμανός και Παναγιώτης Αργυρού, εκτοξεύουν αδιανόητες απειλές για «Μαύρο Δεκέμβρη».
Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

MAH05645_35035


Επεσε «βροχή» από μολότοφ στο Σύνταγμα – Ζημιές σε καταστήματα, φλόγες στην είσοδο της Τράπεζας της Ελλάδας – Στο Πολυτεχνείο οι αντιεξουσιαστές
Αφού έκαναν μπάχαλο μια ειρηνική πορεία, οι αντιεξουσιαστές για μια ακόμη φορά, άφησαν πίσω τους σπασμένες στάσεις, υποκαταστήματα τραπεζών και καμμένους κάδους και αποχώρησαν προς τα Εξάρχεια.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο Σύνταγμα όταν έφτασε εκεί η ομάδα των αντιεξουσιαστών και άρχισαν να πετούν μολότοφ. Στο πέρασμά τους έσπασαν βιτρίνες και προκαλούσαν παντού ζημιές. 
Δείτε τα βίντεο :

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

Η ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΒΓΑΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ Ε;;....ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ...ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ
Ιδιώνυμο αδίκημα τα συσσίτια και οι αιμοδοσίες για Έλληνες
Τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην αλληλεγγύη που επιδεικνύει η Χρυσή Αυγή στον δοκιμαζόμενο Λαό μας αποδεικνύουν οι σιωπηρές διατάξεις του Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Σύμφωνα με τις δευτερεύουσες διατάξεις του νομοσχεδίου «ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος».

ΟΛΑ ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΩΡΟ
Ο Πάνος Λάμπρου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν Συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στις φυλακές Διαβατών, πρόσφατα Εχει οργανική σχέση με το υπουργείο Δικαιοσύνης 
Ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση εξακολουθούν να προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση περί σχέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΚΥΡΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Η ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Οι αποκαλύψεις-«φωτιά» που έκανε την Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος κατήγγειλε ότι έχει στοχοποιηθεί από τρομοκράτες που ήταν σε επαφή και συνεργασία με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , εχουν φερει πανικο στην Κυβερνηση.
Συγκεκριμένα κάνει λόγο για δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος που διαπραγματεύονταν όπως λέει με φυλακισμένους τρομοκράτες. Το πρωί παρέδωσε έναν φάκελο που περιλαμβάνει και απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες, τις οποίες φέρεται να κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ "ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ" ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ.
Ένταση δημιουργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη συγκέντρωση των Ποντίων στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Μέλη ποντιακών σωματείων μόλις αντιλήφθηκαν ότι στον χώρο εμφανίστηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Χρήστος Χατζησάββας, επιτέθηκαν εναντίον τους και τους έδιωξαν.