Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η ιστορική ομιλία της Μαρίν Λεπέν για τη Γαλλία και την Ευρώπη


Αν δεν τολμάτε να κατονομάσετε τον δολοφόνο, δεν θα μπορέσετε και να τον αντιμετωπίσετε
[Από την στορική ομιλία της Μαρίν Λεπέν στο ευρωκοινοβούλιο...]

"Αγαπητοί συνάδελφοι, η Γαλλία υπέστη μια τρομακτική δοκιμασία την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. 

Νομίζω, ότι αν θέλουμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στα θύματα, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ονομάσουμε αυτό που τους δολοφόνησε. 

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κήρυγμα ΜΙΣΟΥΣ Ιμάμη στα Μέγαρα: “ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!” (βίντεο)

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ  ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...
Πιστευετε ότι ήταν ο μόνος ; Το ίδιο το κοράνι ζητά από τούς πιστούς του ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ !…
Είναι θρησκεία βίας & απόλυτου φασισμού πού όλους τούς άλλους τούς ονομάζει απίστους πρός σφαγήν. Μετά το βίντεο απόσπασμα επιστολής τού μητροπολίτη Πιεραιώς.
Δείτε το ανατριχιστικό ρεπορτάζ με την δράση του Ιμάμη στα Μέγαρα και το εμετικό του κήρυγμα:”Σηκώστε το σπαθί εναντίον των άπιστων” Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:Ιμάμης στο πακιστανικό σουνιτικό τζαμί Ταρίκ των Μεγάρων, (ένας από τους 200 που υπάρχουν στην Αθήνα), τον Νοέμβριο του 2014 έκανε το αυτονόητο για την θρησκεία του,

Έλληνας Πανεπιστημιακός τα λέει έξω από τα δόντια για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας (βίντεο)

H προώθηση της ομοφυλοφιλίας και των συναφών σεξουαλικών παρεκκλίσεων αποτελεί τυπικό παράδειγμα των στοχεύσεων και του τρόπου δράσεως της λεγομένης Νέας Εποχής και της συνυφασμένης με αυτήν «Νέας Τάξεως Πραγμάτων». Δεν είναι τυχαία και ἡ σημαία με τα χρώματα της ίριδος (τοy ουράνιου τόξου), πού έχει ως έμβλημα ἡ κίνηση των ομοφυλοφίλων. Το ουράνιο τόξο είναι το κατ εξοχήν σύμβολο της κίνησης της «Νέας Εποχής».


Ένα από τα πρώτα διεθνούς φήμης πρότυπα πλασάρουν οι για την προώθηση του σχεδίου ομοφιλοποίησης της ανθρωπότητας, ήταν ο περίφημος Αμερικανός αθλητής Bruce Jenner.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ Η ΚΟΤΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ "ΨΙΛΟ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Άσχημη εντύπωση προκάλεσε το χθεσινό «επεισόδιο» στο Twitter μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Τούρκου ομολόγου του Αχμέτ Νταβούτογλου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης καθώς τελικά τα επίμαχα tweet "κατέβηκαν" δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι η ελληνική ηγεσία φοβήθηκε τις αντιδράσεις.
 Το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να διαγράψει τα επίμαχα tweets έδειξε "άτακτη υποχώρηση". 

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΘΛΙΕ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ


Ὁ κ. Φίλης καί οἱ συνεργάτες του τῆς συμφορᾶς ὅλοι, μᾶλλον θά τιμῶνται ὡς ἐθνικοί εὐεργέται στήν Τουρκία! Ντροπή τους νά λέγονται Ἕλληνες (ἄν εἶναι πραγματικά) καί νά στρογγυλοκάθονται στό Ὑπουργεῖο (παρα)Παιδείας... Παραιτηθεῖτε τώρα!Oἱ «παιδαγωγικές» προκλήσεις συνεχίζονται! Συνεργάτης τοῦ Φίλη: Τζιχαντιστές τῆς ἐποχῆς τους ἦταν καί οἱ Μακεδονομάχοι!!!…
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Ὁ κ. Φίλης καί οἱ συνεργάτες του τῆς συμφορᾶς ὅλοι,
μᾶλλον θά τιμῶνται ὡς ἐθνικοί εὐεργέται στήν Τουρκία!
Ντροπή τους νά λέγονται Ἕλληνες (ἄν εἶναι πραγματικά)
καί νά στρογγυλοκάθονται στό Ὑπουργεῖο (παρα)Παιδείας…
Παραιτηθεῖτε τώρα!

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Λευκός Οίκος: Ο νονός της ισλαμικής τρομοκρατίας

Στις 3 Ιουλίου 1979 τελέσθηκε στον Λευκό Οίκο η βάπτιση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Την ημέρα εκείνη ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Κάρτερ υπέγραψε μια μυστική οδηγία προς την CIA κατόπιν εισηγήσεως του Συμβούλου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Μπρεζίνσκι. Να τονίσουμε ότι το αξίωμα του Συμβούλου Ασφαλείας στην ιεραρχία της αμερικανικής κυβέρνησης καταλαμβάνει ουσιαστικά την δεύτερη θέση μετά από αυτή του προέδρου των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με αυτή την οδηγία η CIA εντελλόταν να προσλάβει και να χρηματοδοτήσει ισλαμιστές μισθοφόρους από την Σαουδική Αραβία,

ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ...ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένιωσαν την οργή των Ρώσων, οι τζιχαντιστές: Σημαντικές απώλειες για τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους - ΒΙΝΤΕΟ
Ένιωσαν την οργή των Ρώσων, οι τζιχαντιστές: Σημαντικές απώλειες για τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους
H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμιστές στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB, ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα! Το αποτέλεσμα ήταν με ένα χτύπημα 600 ισλαμιστές νεκροί!
Πρόκειται για την ισχυρότερη βόμβα που ρίχνεται από αεροπλάνο και μπορεί να εξαϋλώσει τα πάντα σε μια τεράστια ακτίνα.