Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ :"ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ"

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ.
Με πρωτοφανή τρόπο επιτέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης στους Πολύτεκνους της Ελλάδας, απαντώντας σε έντονο ύφος και με πολύ βαριές εκφράσεις στην επιστολή που έστειλε η Συνομοσπονδία τους σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.
«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος»

ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES

Το βασικό άρθρο των FINANCIAL TIMES σήμερα κάνει λόγο για την ουσιαστική υποχώρηση της Ελλάδας… στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Η Ελλάδα έχει μετακινηθεί στις θέσεις για να ενισχυθούν οι δεσμοί με την πΓΔΜ, την εξαθλιωμένη βόρεια γείτονά της, συμφωνώντας μια σειρά μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας επίσκεψής  στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ .ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκία συμμαχεί ξανά με το Ισραήλ –Μυστική συμφωνία στη Ζυρίχη 
Μετά από 5 χρόνια ψυχρότητας Τουρκίας-Ισραήλ οι δύο χώρες βρίσκουν σημείο επαναπροσέγγισης για λόγους γεωπολιτικούς και διπλωματικούς, με φόντο τα αποθέματα φυσικού αερίου στην Μεσόγειο.
Σε άκρως μυστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη, μεταξύ απεσταλμένων των δύο πλευρών, η Αγκυρα και το Τελ Αβιβ κατέληξαν σε συμφωνία εξομάλυνσης των σχέσεών τους που είχαν διαρραγεί από το 2010.

Το [κατασχεμένο] δυαράκι στα πατήσια, θα δώσει εκατομμύρια

Πόση δυστυχία ακόμα, Χριστέ μου, 
πόσο πόνο, πόση απόγνωση, πόσο θάνατο έχει να πληρώσει ακόμα ο Έλληνας
και μόνον επειδή είναι Έλληνας;
Δυνατό κείμενο από το εξαίρετο μπλογκ "Στρουθοκάμηλος"

Συνέχεια λέω ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είναι ένα καλό οργανωμένο σχέδιο. Οι αποδείξεις υπάρχουν, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν ανοίγει τα μάτια να δει την αλήθεια.
Είναι σα να είμαστε υπνωτισμένοι και οτιδήποτε και να συμβεί, εμείς πιστεύουμε ότι γίνεται κάτι διαφορετικό, παρόλο που είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Το σενάριο έχει παιχτεί τόσες φορές, και τόσες χώρες του κόσμου, αλλά εμείς δυστυχώς συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε αυτά...

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ετοιμάζουν ΕΟΖ για τους λαθρομετανάστες [κι οι Έλληνες δώρο...]


Αν δεν ξέρετε τι είναι οι ΕΟΖ [Ειδικές Οικονομικές Ζώνες] να σας το πω εγώ...
Είναι περιοχές τάχα μου ανεξάρτητων μπουρδελοκρατών, όπου δεν ισχύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως επιτάσσει το υποτιθέμενο σύνταγμα τους.

Πιο απλά πρόκειται για εργοστάσια/στρατόπεδα όπου συγκεντρώνονται οι σημερνοί σκλάβοι της ανθρωπότητας [λαθρέποικοι ή γηγενείς - αδιάφορον...] και φτύνουν κάθε μέρα τις ψυχές τους, για ένα πιάτο ληγμένα μακαρόνια. 

Έτσι και βρεθείς εκεί μέσα, γάμησε τα.
Αν στον καιρό του Μαρξ ομιλούσαμε για εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, σήμερα πρέπει να μιλάμε για εξόντωση ανθρώπου από ανθρωπο.