Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ισλαμική βαρβαρότητα: «Χθες» στη Γερμανία, «ΑΥΡΙΟ» πού; Ευρώπη ξύπνα!

fcc00f399a0c31bcb60999737e3df9de_xl__article
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η απίστευτη υπόθεση μαζικής σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Φινλανδία αντίστοιχα.
Σύμφωνα με καταγγελίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δεκάδες γυναίκες, στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας, ενώ μια γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν ηλικίας 15 έως 35 ετών, οι οποίοι«πλημμύρισαν» ξαφνικά το κέντρο της πόλης και άρχισαν αρχικά να ρίχνουν πυροτεχνήματα. Κατόπιν χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες και άρχισαν να παρενοχλούν γυναίκες, με τις μαρτυρίες να καταδεικνύουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη για ευρωπαϊκή πόλη κατάσταση.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το όλο σκηνικό ήταν μια οργανωμένη υπόθεση, σίγουρα καθοδηγούμενη με τον στόχο να έχει διττό χαρακτήρα: Πρώτον φόβος της κοινωνίαςκαι δεύτερον να σταλεί το μήνυμα πως το »ισλάμ είναι εδώ και ήρθε να σας κατακτήσει».
«Ήταν ένας εφιάλτης. Αν και φωνάζαμε για να φύγουν, εκείνοι δεν σταματούσαν. Νομίζω με άγγιξαν τουλάχιστον 100 φορές σε απόσταση 200 μέτρων. Ευτυχώς φορούσα παντελόνι εκείνο το βράδυ…», δήλωσε ένα θύμα βιασμού.
Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kolner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα»
Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία μίας 18χρονης: «Θέλαμε να πάμε κοντά στο Μουσείο Λούντβιγκ για να δούμε τα πυροτεχνήματα κοντά στο ποτάμι, αλλά ξαφνικά μας περικύκλωσε μία ομάδα 20, 30 ανδρών, διαπίστωσα πως υπήρχαν δεκάδες ανδρών που εκτόξευαν πυροτεχνήματα, τότε μόνο κατάλαβα ότι το τρένο μου δεν πραγματοποιούσε δρομολόγια και έπρεπε να περάσω μέσα από το πλήθος ανδρών και να περπατήσω πέντε χλμ. για να φτάσω σπίτι μου».
Την ίδια ώρα, δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 και 17 ετών, περιέγραψαν τη δική τους δραματική εμπειρία στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας.
«Ήμασταν στον απόλυτο πανικό, χέρια μας άγγιζαν παντού. Όταν διώχναμε το ένα χέρι, νιώθαμε ένα άλλο στο ίδιο σημείο. Μας έπιαναν το στήθος, τα γεννητικά όργανα, τον πισινό μας», τόνισε.
Το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό και ελπίζουμε πως οι Γερμανοί πήραν ένα καλό μάθημα για το τι εστί ισλαμισμός και πολυπολιτισμός. Ανάλογα μαθήματα ελπίζουμε να πάρουν και άλλοι Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι το προηγουμενο διάστημα άνοιξαν τις αγκαλιές τους προς τους »κακόμοιρους» »πρόσφυγες» και τώρα βλέπουν το »ευχαριστώ».
Βέβαια υπάρχουν ακόμα διάφοροι »αλληλέγγυοι» οι οποίοι παίρνουν το μέρος των λαθρομεταναστών, όπως για παράδειγμα η δήμαρχος Κολωνίας όπου δήλωσε πως φταίνε τα θύματα για τις επιθέσεις, γιατί δεν διατηρούσαν απόσταση «όσο απλώνεται ένα χέρι» από τους δράστες.
Τα τελευταία περιστατικά αποδεικνύουν περίτρανα πως ο «πολυπολιτισμός» πέθανε. Δεν ειναι τυχαίο πως αυτό το κύμα »προσφύγων» δεν μπορεί να αφομοιωθεί στις δυτικές κοινωνίες. Άτομα τα οποία δεν σέβονται την ανθρώπινη αξία δεν μπορούν και δεν πρέπει να εχουν θέση αναμεσά μας.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι »αστικές» κυβερνήσεις στη Ευρώπη που επέλεξαν αυτό το μοντέλο και φυσικά οι διάφορες ΜΚΟ, που εγείρονται πολλά ερωτηματικά για το ποιος τους χρηματοδοτεί για να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των»προσφύγων».
Φυσικά μεγάλη ευθύνη φέρουν και τα αριστερα κινήματα στην Ευρώπη, που έχουν μια μαζική ψύχωση για τους »πρόσφυγες» και μάλιστα πολλές φορές εις βάρος των γηγενών.
Όποιος δεν σέβεται απόλυτα τους νόμους της δύσης, τον χριστιανισμό, τον πολιτισμό μας και την ανθρώπινη ύπαρξη, πολύ απλά -και ας ενοχλεί αυτό τους »προοδευτικούς’’- δεν έχει καμμία θέση ανάμεσα μας και να πάει από εκεί που ήρθε. Τελεία και παύλα.
Επίσης είναι εντελώς παράλογο και εξωφρενικό, οι λαθρομετανάστες, να δολοφονούν, να βιάζουν και τα ΜΜΕ να τηρούν σιγή ισχύος.
Την ίδια στιγμή βέβαια που η Ελλάς έχει γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, η Σλοβακία μετά το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που συνέβησαν την πρωτοχρονιά στην Κολωνία, δεν θα επιτρέπει την είσοδο μουσουλμάνων προσφύγων στην χώρα. Ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτζο σε δήλωση που έκανε στην πρωτεύουσα της χώρας Μπρατισλάβα δήλωσε πως «δεν θέλουμε να συμβούν στην Μπρατισλάβα αυτά που συνέβησαν στην Γερμανία» και έκλεισε την πόρτα στους μουσουλμάνους πρόσφυγες.
Φαντάζεστε μια αντίστοιχη δήλωση από τον Έλληνα Πρωθυπουργό; Όλα τα μέσα θα τον κατηγορούσαν για »ρατσισμό» και μισαλλοδοξία, όταν ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός του κράτους και των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων.
Η Ευρώπη την τελευταία δεκαετία δέχεται μία απίστευτη εισβολή από χιλιάδες μετανάστες οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι μουσουλμάνοι. Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.
Η Ιταλίδα διανοούμενη και συγγραφέας του βιβλίου Οριάνα Φαλάτσι «Η Δύναμη της Λογικής», «The Force of Reason, 2004» είχε γράψει το εξής: «Μέσα σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, από το Βλαδιβοστόκ μέχρι το Γιβραλτάρ, υπάρχει ήδη μια δεύτερη μουσουλμανική πόλη, όπου κυριαρχεί το Κοράνι. Ο στόχος των μουσουλμάνων μεταναστών είναι, σύμφωνα με τη Φαλάτσι, η κατάκτηση της χριστιανικής Ευρώπης εκ των έσω.»
Ο πολυπολιτισμός κύριοι πέθανε, πρέπει να το καταλάβετε. Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένα άρρωστα μυαλά που καλύπτουν τον ουτοπικό διεθνισμό τους πίσω από τον«ανθρωπισμό» και την «καταπολέμηση του ρατσισμού», στο μυαλό των οποίων το εθνικό κράτος πεθαίνει και στην θέση του αναδύεται μία «παγκόσμια δημοκρατία».
Πηγή

https://ellas2.wordpress.com