Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο πιάσας του πιάσαντος...(made in SYRIZA)



Καλά, ε;
Όσο μαλάκες φαίνονται αυτοί οι συριζαίοι στην πολιτική, τόσο γάτες είναι στην αρπαχτική.
Δηλαδή μιλάμε, ένα χρόνο βρίσκονται οι άνθρωποι στην εξουσία και έχουν γίνει κιόλας, καλύτεροι από τους γαλαζοπράσινους δασκάλους τους.

Άκου τώρα να φρίξεις!
Πολιτευτής λέει του συριζα και πέντε-έξη υπαλληλάκια σε κάποια τραπεζούλα, κάπου στην αλβανογραικυλία - συν την κυρία του κυρίου πολιτευτή - τα πιάσανε από έναν φουκαρά, προκειμένου να του ξεμπλοκάρουνε δεσμευμένη επιδότηση από το ΕΣΠΑ!
Σκέψου τι γίνεται στους από πάνου, που εξόν από πολιτευτές αξιώθηκαν [ελέω νεοελληνικής μαλακίας] να γίνουν και βουλευτές...

Ο πιάσας, του πιάσαντος

Εμ' βέβαια... Εδώ κοτζάμ πρωθυπουργός και έχει διορίσει ακόμα και τη γάτα της ξαδέρφης του στο δημόσιο [της οποίας μόνο τα μιστά, υπερβαίνουν εκατό φορές την αρπαχτικούλα του κυρίου πολιτευτάκου]
Στα δέκα και στα είκοσι χιλιαρικάκια θα κολλήσουμε τώρα;
Πως το λεγε ο Μέγας Ανδρέας, ο πρύτανις της κρατικοδίαιτης αρπαχτής;
Ε, ένα δωράκι στον εαυτό τους όλοι δικαιούνται να κάμουν...


Ξεπατικώνω εδώ το ρεπορτάζ από το καλό μπλογκ του Γιαννιώτη 


Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και συγκεκριμένα υποδιευθυντής καταστήματος, συνελήφθη για δωροληψία, ενώ δικογραφία με την ίδια κατηγορία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος δύο υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, ενός υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών και της συζύγου του τραπεζικού. 
Η υπόθεση αφορά την λήψη χρημάτων από επιχειρηματία, προκειμένου να του αποδεσμεύσουν χρήματα από το ΕΣΠΑ, που είχαν εγκριθεί, αλλά δεν μπορούσε να τα εισπράξει, λόγω του ότι είχαν δεσμευτεί λόγω χρεών του αποθανόντος πατέρα του. 

Ο υποδιευθυντής του υποκαταστήματος της ΕΤΕ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος συνελήφθη χθες, λίγο μετά την παραλαβή 3.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. 
Ο συλληφθείς ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος απ' τις τάξεις των Οικολόγων. 

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους, με απόφαση της Πολιτικής Κίνησης στην οποία ανήκει, έπαψε να είναι μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ανακοίνωσε η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων η οποία συνεδρίασε με αφορμή τη σύλληψή του. 
Ταυτόχρονα τα αρμόδια όργανα συνεδριάζουν με θέμα την παύση συμμετοχής του σε κάθε λειτουργία του κόμματος. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες (13-1-2016), σε περιοχή της Αθήνας, 60χρονος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου. 

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον πέντε (5) υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και μια φοροτεχνικός, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση. 
Τα παραπάνω άτομα δεν συνελήφθησαν λόγω μη ύπαρξης αυτοφώρου, ενώ επιπλέον εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πρόσφατη καταγγελία ημεδαπού, σχετικά με αίτημα ένταξής του σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. για φωτοβολταϊκά, που εκκρεμούσε από το έτος 2011, με χρηματοδοτούμενο ποσό περίπου 1.500.000 ευρώ, σε τρεις δόσεις. 
Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, από την άνοιξη του 2014, σε επαφή που είχε αρχικά με έναν από τους κατηγορούμενους υπαλλήλους, του ζήτησε και έλαβε το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων 5.000 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι θα μεσολαβήσει για τη διεκπεραίωση της χρηματοδότησής του. Στη συνέχεια ο καταγγέλλων παραπέμφθηκε διαδοχικά και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους υπαλλήλους, οι οποίοι, κατά περίπτωση, του ζήτησαν και έλαβαν διάφορα χρηματικά ποσά, προκειμένου να μεσολαβήσουν ομοίως για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής του. 
Τελικά ένας από τους κατηγορούμενους υπαλλήλους, παρέπεμψε τον καταγγέλλοντα στον συλληφθέντα τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος για την μεσολάβησή του ζήτησε και έλαβε αρχικά 6.000 ευρώ, ενώ κατ’ απαίτησή του άλλες 4.000 ευρώ δόθηκαν στη φοροτεχνικό σύζυγό του, η οποία συστήθηκε ως δικηγόρος. 
Περί τα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 ο τραπεζικός υπάλληλος απαίτησε την εκ νέου καταβολή χρημάτων και τελικά συμφώνησε να του δοθούν 3.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα, χθες το πρωί σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή της Αθήνας. 

Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα (14-01-2016) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.





Σημείωσις [δικιά μου]

Τωρα θα μου πεις... Σιγα, ρε... Οι πρωτοι υπαλληλοι ειναι που τα πιανουν ή οι τελευταιοι;
Ναι, μεν αλλα...

Διοτι η συγκεκριμενη υποθεσις φανερωνει σε ολο της το μεγαλειο, το τι παναπει αλβανοκωσταινα...
Ενας ανθρωπακος που κατεχει ολιγα εκταρια γης, τα οποια τα μετατρεπει σε υποστρωμα για ηλιακους συλλέκτες, αντι να κάμει τη γη του να καρπισει.
Ενας "οικολογος" πολιτευτης, που τα πιανει για να γεμισει τη γη καθρεπτες, μερικοι κατωτεροι υπαλληλοι, που τα πιανουν γενικως και ενα ποπολο παραδομενο ολοκληρωτικα στην αφασια της κρατικοδαιτης συναλλαγης...

Γαμησε τα, κυρια μου...
Καλυτερα να μας αντικαταστησουν με αραπαδες. Εκει που φτασαμε, τη χρειαζομαστε τη αντικατασταση....

http://panusis.blogspot.gr/