Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ηγέτης του Έθνους του Ισλάμ: ''Σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει λευκή φυλή στην Ευρώπη''(ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...
Αυτός είναι ο Louis Farrakhan, ένας μουσουλμάνος του Μπρονξ των ΗΠΑ και επικεφαλής μιας μουσουλμανικής οργάνωσης «Nation of Islam»(NOI).Εδώ βγάζει λόγο στο Λονδίνο στην Αγγλία σε ένα κοινό που απαρτίζεται από μη λευκούς μουσουλμάνους.Ο άνθρωπος περιχαρής λέει τα αυτονόητα, ότι σε 50 χρόνια χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά θα έχει εξαφανιστεί από το χάρτη η ευρωπαϊκή λευκή φυλή. Η Ευρώπη του 2070 θα είναι ένα συνονθύλευμα από μουσουλμανικές νεγροειδείς Δημοκρατίες .
Η λευκή φυλή διαμέσου της υπογεννητικότητας ,(στην οποία συμβάλλει η συνεχής επιβληθείσα λιτότητα αλλά και ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής και δυτική κουλτούρα, συνεπικουρούμενη η υπογεννητικότητα από τις αναπόφευκτες επιμειξίες) ,θα τελειώσει το αργότερο σε 50 χρόνια.
Και αυτό το λέει ανερυθρίαστα και λάμπει ολόκληρος κιόλας από χαρά .

Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι αυτό της «κληρονομικής συλλογικής ευθύνης» ,στο διηνεκές και σε βάθος γενεών,για τις αποικίες του παρελθόντος των Αγγλοσαξόνων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο πρόσωπο αυτών, και εν έτει 2016, ευθύνονται συλλήβδην όλοι οι λευκοί και πρέπει να πληρώσουν. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας ,Σουηδός,Φινλανδός, Δανός κτλ.Πας λευκός, Ευρωπαίος απόγονος αποικιοκρατών εστί !

Υπάρχει κάποιος που να λογίζεται σώφρων άνθρωπος που δύναται να κάνει ορθολογικούς συνειρμούς και δεν αντιλαμβάνεται ότι εδώ υπάρχει σχέδιο; Σχέδιο εξόντωσης της λευκής φυλής και διάλυσης της Ευρώπης και του πολιτισμού της ανεπιστρεπτί .

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ
Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων_2




ΕΛΛΑΣ-ΑΦΥΠΝΙΣΗ-ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.