Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΖΑΛ : "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΖΑΛ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,ΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ "ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" . ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΠΩΣ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ :



Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ο κ. Ξυδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν να ενσωματωθούν»
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει». Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο ημέρες την ίδια άποψη είχε εκφράσει και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ"  : ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ( ΝΕΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ  ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!
ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ  ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...







2 σχόλια:

  1. Η προφητεια αυτη του Τουρκου ηδη εφαρμοζεται.Δεν ξερουμε ομως αν οι προφητειες των δικων μας αγιων θα ειναι ισχυρωτερες του ΟΖΑΛ.Μονο στις προφητειες των Αγιων μας και την φραση του Γερου του Μωρια (Οτι ο Θεος εδωσε την υπογραφη του για την Ελευθερια της Ελλαδος και δν την παιρνει πισω) μπορουμε να πιστεψουμε που πρωτα πρεπει να εξαφανισθουτν αυτοι που μας οδηγουν και εφαρμοζουν την προφητεια του Τουρκου και ο Ελληνικος Λαος θα επιστρεψει και θα βρει το δρομο που του ανηκει.Οδηγοι της καταστροφης της Ελληνικης Κοινωνιας δεν ειναι μονο οι σημερινοι αλλα και οι χθεσινοι οι οποιοι οδηγησαν τους σημερηνους στην εξουσια.Η Ελλαδα λιγο ξαποστανει και ξανα προς την δοξα τραβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΦΟ:ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.