Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!! ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΜΟΥΖΑΛΑ
Επίθεση με μπουκάλια δέχτηκε ο Γιάννης Μουζάλας στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μόρια της Λέσβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού λαθροκατσαπλιάδες πέταξαν μπουκάλια με νερό στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον καταυλισμό.Όπως διαβάσαμε στο lesvospost.com,
 το περιστατικό σημειώθηκε ενώ είχαν προηγηθεί φραστικές αντεγκλήσεις από την πλευρά των λαθρό οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό και τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία.
Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι λαθρομετανάστες δεν κατάφεραν να πειστούν, με αποτέλεσμα να εκτοξεύσουν μπουκάλια με νερό εναντίον του υπουργού.
Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εκεί δεν δίστασαν να επιτεθούν και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και την συνοδεία του, που επισκέφτηκαν νωρίτερα τον καταυλισμό. Ο ίδιος ο υπουργός δεν τραυματίστηκε, αλλά δέχτηκε μπουκάλια με νερό πάνω του από τους οργισμένους μετανάστες.
Να τονισθεί πως δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Στο σημείο αναπτύσσονται συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν το χάος που για άλλη μία φορά έχει παραδοθεί ο καταυλισμός.



http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.