Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ.


Ιδού πως γίνεται η δαιμονοποίηση από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα
ΞΥΔΑΚΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Το ΕΛΑΜ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους συγκεκριμένα ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφοι στην Αθήνα, φοβούμενοι την άνοδο του Εθνικιστικού κινήματος στην Κύπρο. Συγκεκριμένα ο μεγαλοδημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος καταφέρετε με ύβρεις αλλά και ψέματα κατά του ΕΛΑΜ και του προέδρου του, βουλευτή πλέον, Χρίστο Χρίστου. 
Συγκεκριμένα αναφέρεται στον πρόεδρο του κινήματος υποτιμητικά ως ιδιοκτήτης πίτσας απότο χωριό Πολιτικό λίγο έξω από την Λευκωσία που δηλώνει "ακτινολόγος"! Ο κύριος αυτός που θέλει να το παίξει και δημοσιογράφος προφανώς δεν γνωρίζει πως ο Χρίστος Χρίστου εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ως ακτινολόγος. 
Αμέσως μετά αφού λέει διάφορες άλλες τερατολογίες γράφει το εξής παράλογο. Οι εκπροσώποι του ΕΛΑΜ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Έθνους δεν εμφανίζονταν στα πάνελ, ούτε έκαναν συγκεντρώσεις ούτε εμφανίζονταν στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο!
Στα ΜΜΕ προφανώς δεν μας καλούσαν για να πάμε και όταν ενίοτε μας κάλεσαν τότε εμείς είμασταν εκεί. Όσο για το ότι δεν κάναμε συγκεντρώσεις αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας. 
Ότι να 'ναι λοιπόν ο μεγαλοδημοσιογράφος των Αθηνών. Παραθέτουμε το δημοσίευμα και τον αφήνουμε στην χλεύη των αναγνωστών.
Το μεγαλύτερο σοκ των κυπριακών εκλογών δεν είναι ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, το δεξιό ΔΗΣΥ και το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ, υπέστησαν απώλειες (κυρίως λόγω του Μνημονίου), αλλά η είσοδος στην κυπριακή Βουλή των αντιπροσώπων της Ακροδεξιάς. Το ακροδεξιό Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) εξασφάλισε δύο έδρες και οι πρώτοι που πανηγύρισαν την είσοδό τους στη Βουλή ήταν στην Αθήνα οι χρυσαυγίτες.
Κυρίως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος δεν κρατήθηκε και προτού ανακοινωθούν τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα, έσπευσε να το ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής, την ώρα που εσυζητείτο το πολυνομοσχέδιο. Οι χρυσαυγίτες πανηγύριζαν, επειδή θεωρούν το ακροδεξιό κόμμα της Κύπρου ως «αδελφό κόμμα», επειδή αυτοί το εκπαίδευσαν, αυτοί τώρα πάνε στην Κύπρο για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή των μελών τους στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Φανταστείτε τι έχουν να τους διδάξουν...
Αλλά πανηγύρι στήθηκε και στη Λευκωσία με την ανακοίνωση των... exit polls από τους ακροδεξιούς. Το ίδιο ακριβώς πανηγύρι που διοργανώνουν και οι χρυσαυγίτες (στις Θερμοπύλες, για τα Ιμια κτλ), αυτό με τις δάδες, τις φωτοβολίδες, τα πυροτεχνήματα και τα καπνογόνα. Βρώμισαν τη Λευκωσία με ακροδεξιά συνθήματα, την ώρα που οι ηγεσίες των άλλων κομμάτων σκέφτονταν πώς θα συγκροτηθεί η νέα Βουλή και το κυβερνών κόμμα πώς θα καταφέρει να περνά από εδώ και πέρα τα δύσκολα νομοσχέδια που έρχονται.
Ενας ιδιοκτήτης πίτσας στο χωριό Πολιτικό, έξω από τη Λευκωσία, ο Χρίστος Χρίστου, εμφανίζεται ως αρχηγός του ακροδεξιού αυτού κόμματος, δηλώνει «ακτινολόγος», οι ιδέες και οι πολιτικές του πηγάζουν κυρίως από την χούντα, με το «πατρίς- θρησκεία- οικογένεια».
Αφιέρωσε τη «νίκη» του κόμματός του στον σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 23 Μαΐου και υποσχέθηκε ότι θα δώσει λύσεις σε ουσιαστικά προβλήματα που ταλανίζουν τους κυπρίους.
Ο κ. Χρίστου διέμενε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, ήταν ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, αρεσκόταν να φωτογραφίζεται με τους Κασιδιάρη, Παπά και Παναγιώταρο και ήταν αυτός που υποδεχόταν τους χρυσαυγίτες στην Κύπρο, στα πλαίσια της «αδελφικής συνεργασίας» που είχαν τα δύο κόμματα (στην ουσία πρόκειται για ένα και μοναδικό κόμμα, με έδρα την Αθήνα).
Το περίεργο είναι ότι στη διάρκεια της προεκλογικού αγώνα το συγκεκριμένο κόμμα δεν είχε εμφανιστεί πουθενά. Ούτε στα προεκλογικά πάνελ, ούτε πραγματοποιούσε συγκεντρώσεις, ούτε καν εμφανίζονταν οι υποψήφιοι του στην τηλεόραση ή στα ραδιόφωνο.
Εκτελούσαν πιστά τις εντολές των χρυσαυγιτών, να μην τρομάξουν τον κόσμο και οι επαφές τους με το εκλογικό σώμα γίνονταν σε προσωπικό επίπεδο, πόρτα- πόρτα. Αυτό έκαναν και εκμεταλλευόμενοι τα μέτρα που έφερε το Μνημόνιο και υποσχόμενοι λύση σε προβλήματα διανθισμένα με ορισμένα πατριωτικά συνθήματα, όπως «προδότες της πατρίδας, πουλημένοι κτλ», καθώς συνθήματα εναντίον των Τούρκων εισβολέων κατάφεραν να συγκεντρώσουν το 3,71% των ψήφων, δηλαδή μόλις και πέρασαν το εκλογικό πλαφόν του 3,6%.
Νίκος Χασαπόπουλος

 http://www.elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.