Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η ΑΛΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

Το Λονδίνο έπεσε! Πρώτη φορά μουσουλμάνος δήμαρχος σε πρωτεύουσα της Ευρώπης - Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Το Λονδίνο έπεσε! Πρώτη φορά μουσουλμάνος δήμαρχος σε πρωτεύουσα της Ευρώπης - Ξεκίνησε η ισλαμοποίηση.
Ως σημαντική και χαρμόσυνη είδηση μεταδόθηκε από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ η άλωση του Λονδίνου, αφού εκεί εξελέγη ο πρώτος μουσουλμάνος – πακιστανός δήμαρχος της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ο Καν συγκεντρώνει ποσοστό 44% ενώ ακολουθείται από τον υποψήφιο των Συντηρητών, Ζακ Γκόλντσμιθ, που συγκεντρώνει το απογοητευτικό 35%.
Τα επίσημα αποτελέσματα της αναμέτρησης αναμένονται από ώρα σε ώρα να ανακοινωθούν στο Δημαρχείο του Λονδίνου. Στις εκλογές συμμετείχε το 45,6% των εγγεγραμμένων, μια σημαντική αύξηση 7,6% σε σχέση με τις εκλογές του 2012.

Για τους υποψιασμένους το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη. Πρώτον, ο ένας εκ των υποψηφίων ήταν μουσουλμάνος και ο δεύτερος ήταν ιουδαίος. Συνεπώς οι Λονδρέζοι δεν είχαν και ιδιαίτερες επιλογές, γεγονός που έγινε συγγνωστό από την κατά 55% αποχή που σημειώθηκε.
Δεύτερον το Λονδίνο κατοικείται κατά μεγάλο ποσοστό από μουσουλμάνους. Συγκεκριμένα, βάσει της απογραφής του 2011, η μουσουλμανική κοινότητα του Λονδίνου ανέρχεται στο 12,4% του συνολικού πληθυσμού και είναι σίγουρο πως ψήφισε «μονοκούκι». Δεδομένης της σημαντικής αποχής αυτό σημαίνει ότι γύρω στο 27% των ψήφων ήταν μουσουλμανικής προέλευσεως. Συνεπώς το 44% που πήρε συνολικά ο Κάν είναι μάλλον απογοητευτικό, αφού δεν έπεισε καν το 20% των άθεων, αριστεριστών που έχει το Λονδίνο, αλλά είχε... συμπαθητική επίδοση σε αυτό το κοινό.
Το αποτέλεσμα, λοιπόν, της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο αποτελεί ένα μήνυμα προειδοποίησης προς την Ελλάδα. Πρώτον δείχνει ότι η αποχή οδηγεί στην ενδυνάμωση των εθνομηδενιστικών στοιχείων, συνεπώς οι διάφοροι «σούπερ επαναστάτες» που έχουν αναγάγει σε «ιδεολογία» τους τον αντιχρυσαυγιτισμό και την αποχή λειτουργούν ουσιαστικά ως τσιράκια του Σύριζα, της ΝΔ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Δείχνει, δεύτερον και βάσει των δημογραφικών στοιχείων, ότι σε αυτόν τον δρόμο βαδίζει και η Ελλάδα, αφού η Αθήνα έχει πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες, ασχέτως που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα ψήφου. Συνεπώς, η κατακλείδα του τίτλου του παρόντος άρθρου δεν είναι υπερβολική. Τρέμε Καμίνη, λαθροδήμαρχε Αθηναίων, σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκεις κοινό για να μοιράζεις φυλλάδια στα αραβικά, αφού οι λαθρομετανάστες θα έχουν τον δικό τους υποψήφιο και πιθανόν τον δικό τους δήμαρχο.
 Και με τη «βούλα», μετά από τα τελικά αποτελέσματα, ο Πακιστανός Σαντίκ Καν είναι ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.