Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ HOT SPOT KAI TA "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (BINTEO

 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗOT SPOT ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ...ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ME THN ΑΒΑΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ :




Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Μόρια, αφού όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοί της, οι λαθρομετανάστες που βγαίνουν από το Κέντρο Κράτησης της περιοχής τους, μπουκάρουν μέσα στα σπίτια τους όλο το εικοσιτετράωρο, με σκοπό να τους κλέψουν.
Όπως λένε στην κάμερα του Lesvosnews.gr, το κράτος, η τοπική αυτοδιοίκηση και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, τους έχουν αφήσει στο έλεος των λαθρομεταναστών. Τα κρούσματα κλοπών είναι καθημερινά, ενώ τις περισσότερες φορές, οι αλλοδαποί εισβάλουν στα σπίτια τους με μαχαίρια, κατσαβίδια και άλλου είδους επικίνδυνα εργαλεία.
Ο κίνδυνος ακόμα και για τις ίδιες τους τις ζωές είναι πλέον ορατός, αφού όπως μας καταγγέλλει μία κάτοικος της Μόριας, ένας λαθρομετανάστης έφτασε τα ξημερώματα μέχρι την πόρτα της κρεβατοκάμαρας όπου κοιμόταν και έφυγε τρέχοντας μόλις αυτή έβαλε τις φωνές.
Χθες το μεσημέρι, ένας άλλος λαθρομετανάστης εισέβαλε μέρα - μεσημέρι μέσα σε ένα άλλο σπίτι μίας υπερήλικης γυναίκας, κρατώντας μάλιστα ένα μαχαίρι, ευτυχώς όμως τον αντελήφθησαν οι γείτονες της, οι οποίοι τον συνέλαβαν, τον ξυλοφόρτωσαν και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στην αστυνομία.
Μετά από όλα αυτά, οι κάτοικοι της Μόριας συγκάλεσαν λαϊκή συνέλευση, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να παρθούν δραστικές αποφάσεις. Το κλίμα ήταν εκρηκτικό, αφού οι κάτοικοι της Μόριας ήταν πυρ και μανία με το Δήμαρχο Λέσβου, ο οποίος δεν πάτησε το πόδι του, για να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους, όπως είχε κάνει και σε μία ακόμα λαϊκή συνέλευση του χωριού τους, που ήταν ενάντια στην κατασκευή του hot spot της περιοχής τους.




Χθες Δευτέρα σε συνέχεια των κινητοποιήσεων για το hotspot στα Βασιλικά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος στην Κ. Μακεδονία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Συναγωνιστής Γραικός Φώτης μέσα σε κλίμα έντασης πήρε το λόγο στο Δημοτικο΄τυ Συμβούλιο Θέρμης, ώστε να ενημερώσει τους κατοίκους για τη λαθρομετανάστευση και την γενικότερη τραγική κατάσταση στην οποία οδηγούν την Ελλάδα οι διάφοροι δήθεν αλληλέγγυοι σε συνεργασία με την προδοτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κόσμος ήθελε πραγματικά να ακούσει τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι και ειδικά των «αλληλέγγυων» ακροαριστερών, με προκλητικό τρόπο απαιτούσαν να μη δοθεί ο λόγος στο Συναγωνιστή. Παρόλα αυτά και αφού αντέδρασαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ο Συναγωνιστής πήρε το λόγο και τα λεγόμενα του έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από το πλήθος. Στη συνέχεια η ομιλία συνεχίστηκε στην πλατεία έξω από το Δημαρχείο όπου ο κόσμος ακολούθησε για να ακούσει τις θέσεις των Ελλήνων εθνικιστών. Εν μέσω χειροκροτημάτων το πλήθος δήλωσε αγανακτισμένο για την πλήρη έλλειψη ενημέρωσης από τους τοπικούς άρχοντες για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και τόνιζε με κάθε ευκαιρία πως μοναδικός πολιτικός φορέας που έδωσε το παρόν για να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το ζήτημα είναι η Χρυσή Αυγή. Την Κυριακή κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας έδωσε το παρόν στο έτοιμο πλέον "hot spot" στην περιοχή Βασιλικών του Δήμου Θέρμης προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων που αποφάσισαν ειρηνικά να εμποδίσουν την είσοδο σε λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τον Ν. Θεσσαλονίκης ερχόμενοι με λεωφορεία από την Ειδομένη. Η κατάσταση εκτός από τραγική έδειχνε και την προχειρότητα με την οποία οργανώθηκε. Δυστυχώς στρατιωτικό υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων (όπως αντίσκηνα εκστρατείας) βγαίνει από τα αποθέματα και καταστρέφεται γνωρίζοντας την δυσκολία αντικατάστασής του. Το ακόμα πιο τραγικό γεγονός ήταν ότι ο αξιωματικός της αστυνομίας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα απωθηθούν ακόμα και με βίαιο τρόπο αν δεν αποχωρήσουν γιατί αυτές είναι οι εντολές που πρέπει να εκτελέσει. Αφού ακούστηκαν οι προβληματισμοί και η αγωνία των κατοίκων, καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα φρουρείται ο χώρος, οι Συναγωνιστές ξεκαθάρισαν πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άσκηση πολιτικής που θα αφορά πρωτίστως τους Έλληνες, αντί να εξυπηρετεί ένας ολόκληρος λαός με αιματηρά φορολογικά μέτρα τις ανάγκες των λαθροεποίκων που έρχονται στην πατρίδα μας με τις ευλογίες σύσσωμου του πολιτικού κατεστημένου. Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν πως το πρόβλημα είναι εθνικό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με τοπικιστικούς όρους. Η μόνη λύση για την πατρίδα και τον λαό δεν είναι απλά μια δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου μακριά από ψευτοδιλήμματα νεοαριστεράς ή ψευτοδεξιάς. 

 http://www.xryshaygh.com/

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    Εναντιωνόμαστε κατά της δημιουργίας στρατοπέδων συγκέντρωσης των (λαθρομεταναστών) στον Δήμο Θέρμης, αλλά και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Βαλλόμαστε ενάντια στις μεθοδεύσεις επιβουλής παράνομων και πρόχειρων νομοσχεδίων τα οποία στόχο έχουν την εξυπηρέτηση και το κέρδος των επιτήδειων που για λίγα ευρώ και την μόνιμη κατάληψη θέσεων δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ υπονομεύοντας καθημερινά τα Εθνικά, Κοινωνικά και Οικονομικά συμφέροντα του. Το παρόν έγγραφο απευθύνετε σε όλους τους κατατρεγμένους Έλληνες και όλους όσους θέλουν Ειρηνικά να συνδράμουν στον αγώνα αυτής της κινητοποίησης, ως απόδειξη ότι δεν μπορούν πλέον να αποφασίζουν για το Λαό και ΟΧΙ με το Λαό. Εναντιωνόμαστε την στιγμή όπου η Χώρα χωλαίνει καθημερινά όλο και περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα ασκούνται προκλητικές πολιτικές δηλώσεις, θαλάσσιες και εναέριες παραβιάσεις των γεωγραφικών συνόρων της Χώρας από γειτονικές χώρες, την στιγμή όπου εν μία νυκτί συνεχίζουν τα υποβιβάζουν το βιοτικό επίπεδο όλο και περισσότερο χωρίς κανένα δισταγμό. Εικόνες αθλιότητας και καταστροφής δημόσιας καθώς επίσης και ιδιωτικής περιουσίας, όπως και διάφοροι βάναυση βανδαλισμοί και άσκηση βίας έχουν αναφερθεί από σημεία όπου έχουν ίδει δεχτεί την «εισροή των Λαθρομεταναστών», συγκαταλέγονται στο μενού αυτής της νέας τάξης.
    Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, όσους θέλουν να λάβουν μέρος στην Ειρηνική αυτή διαμαρτυρία κατά της δημιουργίας των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης όπου οι επιτήδειοι ντρέπονται να τα αποκαλέσουν έτσι χρησιμοποιώντας μοντερνισμούς όπως η φράση «HOT SPOT».



    Τμήμα ΄Β, Άρθρο 3 Παρ. 1η «του Συντάγματος»
    Η επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα, είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού…»

    Άρθρο 4 Παρ. 5η «του Συντάγματος»
    Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

    Άρθρο 14 Παρ. 1η «του Συντάγματος»
    Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου, τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του κράτους





    ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!


    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ horsemen1000@gmail.com (περιμενω απάντηση)

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.