Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ
Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε πόλη του Πακιστάν! 
Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και φέτος εκατοντάδες σιίτες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά και γιόρτασαν με αίμα την "Ασούρα". Όλοι τους πήραν μέρος στα τελετουργικά που, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, περιλάμβαναν μαστιγώματα και κοψίματα με αλυσίδες και λεπίδες.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σκληρό έθιμο στο οποίο οι πιστοί αυτοτραυματίζονται, επιχειρώντας να βιώσουν τον σωματικό πόνο και την αγωνία του εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ.
Για εννέα νύχτες οι πιστοί συγκεντρώνονται στους κατά τόπους χώρους λατρείας, όπου και ακούν τις αφηγήσεις για τον μάρτυρα Χουσεΐν και προσεύχονται ενώ την 10η μέρα, βγαίνουν στο δρόμο, όπου και αναπαριστούν το μαρτύριο του Χουσεΐν.
Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή για την Ελλάδα, αφού οι φανατικοί ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν.
Βέβαια εδώ γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα προφανώς ρητορικό… Ποιος τους δίνει την άδεια να κάνουν κάτι τέτοιο;
Στην τελετή μάλιστα παίρνουν μέρος και μικρά παιδιά. τα οποία η κυβέρνηση του Σύριζα τα στέλνει στα ελληνικά σχολεία.



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.