Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ...ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ...ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α

 ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ -ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ - ΚΑΠΕΛΩΝΗ.
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ . Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ .ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ  ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Την Τρίτη 1-11-2016 η Χ.Α έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει στο Δήμο μας, παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.

Οι εντολές του Μιχαλολιάκου είναι αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες, στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις εγκληματικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και των δεκάδων αγωνιστών.
Οι προσπάθειες της Χ.Α. για μια δυναμική επανεμφάνισή της στο Ηράκλειο, μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις μίσους και καπηλείας, πρέπει να βρουν σύσσωμο-αντιμέτωπο το λαό του Ηρακλείου.
Τα Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δηλώνουμε ότι: “οι οπαδοί και οι υμνητές του ναζισμού είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας’’.
Καλούμε τους πολίτες να απομονώσουν πολιτικά-ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό και να μην επιτρέψουν ο Δήμος μας, να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους.
 http://iraklio.gr/
 Μήνυμα Λάμπρου Φουντούλη για την Τελετή Μνήμης της 1ης Νοεμβρίου και απάντηση στο κατάπτυστο ψήφισμα του δημάρχου Ηρακλείου



To μήνυμα του συναγωνιστή Λάμπρου Φουντούλη για την εκδήλωση μνήμης των ηρωικών αδερφών μας Γιώργου και Μάνου την 1η Νοεμβρίου 2016.
Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.
Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!
Τρίτη 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο
«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

 http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.