Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

tsipras_usaΓράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Οι άνθρωποι ειλικρινά είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι. Υποδύονται ως αποτυχημένοι ηθοποιοί B-movie παραγωγής τους ασυμβίβαστους, τους αδιάφθορους, τους άσπιλους, τους λυσσώδεις αγωνιστές για τη Λαϊκή ευημερία και πρόοδο και είναι χειρότεροι υποτακτικοί και Χατζηαβάτηδες από τους προηγούμενους.
‘Εθεσαν την Αθήνα σε κατάσταση πολιορκίας, μετέτρεψαν σε φρούρια τις περισσότερες περιοχές της, μόνο που δεν απαγόρευσαν την κυκλοφορία μετά τη δύση του ηλίου για να δεξιωθούν τον Αμερικανό πρόεδρο και εντούτοις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Λαϊκής θέλησης κάνουν τα κοτσαβάκια.  Ο Τσίπρας λοιπόν στρώνει χαλί στον Μπάρακ Ομπάμα και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Μπαλαούρας, εξαπολύει επίθεση κατά των ΗΠΑ.
Ο Γεράσιμος λοιπόν δηλώνει ότι το «φονιάδες των λαών» δεν διαγράφεται, τονίζοντας με υπερηφάνεια ότι και εκείνος συμμετείχε σε διαδηλώσεις κατά των ΗΠΑ και έκαιγε αμερικάνικες σημαίες.
Φυσικά αυτό δεν μας εκπλήσσει. Εδώ οι ακροαριστερές συμμορίες, οι κηδεμονευόμενες  από το πολιτικό γραφείο της Κουμουνδούρου καίνε ελληνικές σημαίες, σημαίες της Πατρίδας τους. Στην αμερικάνικη θα διστάσουν.
Αλλά επειδή όπως προείπαμε οι πάντες του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απόλυτα τσουτσέκια, ο «μπουρλοτιέρης» των σημαιών έκανε στροφή, απόλυτα αποδεχτή στις πρακτικές του κόμματός του, σε όλα τα κλιμάκια της ιεραρχίας και δήλωσε ότι ο Ομπάμα πάντα στήριζε τις ελληνικές θέσεις, μην παραλείποντας να μοιρολογήσει την εκλογή του Τράμπ και να εκφράσει τους φόβους του.
Πάντως το καλύτερο απ όλα που πλέον ξεπερνά τα όρια του ψεύδους και μπαίνει στο χώρο της ανηθικότητας και της χυδαιότητας, είναι ότι ο κύριος Μπαλαούρας δήλωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απατεώνες, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπίπτει στο άλλα είπαμε άλλα κάναμε, όπως οι προγενέστεροι, αλλά στο ότι άλλα κάναμε γιατί δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε αυτά που είπαμε.
Αλήθεια γιατί όλοι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν προβαίνουν σε δηλώσεις, θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους;; Σε άτομα χωρίς κριτική ικανότητα;;
Δηλαδή τι διαφορά έχει το ψεύδος από την ανικανότητα, όταν οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα;;;;
Τι εξιλεώνει τον ανίκανο δήμιο που καταδικάζει έναν ολόκληρο Λαό, από τον ψεύτη δήμιο που επίσης τον δολοφονεί;;;
Όσο για το πιστόλι στον κρόταφο που ισχυρίζεται, ότι οι δανειστές έβαλαν στον Τσίπρα για να υπογράψει το μνημόνιο, έχουμε να σχολιάσουμε ότι ακόμη και η διαστροφή και η ηθική παραλυσία, έχουν κάποια όρια.
Με νωπή τη Λαϊκή εντολή του ΟΧΙ απέναντι στους Ευρωπαίους τοκογλύφους, με τους Έλληνες Πολίτες παρά τω πλευρώ του Τσίπρα και ο κατάπτυστος υποκριτής Μπαλάφας, έχει το θράσος να μιλάει για καταναγκασμό;;;
Σαν την νεαρά που είναι γονυπετούσα στα 4 και μετά ψευτοκλαίει που βιάσθηκε.
Αφού πλέον είναι πασιφανές ότι οι άνθρωποι κατάντησαν οι θεραπαινίδες των Ευρωπαίων, για να μην πούμε τα που….κια, και αυτό το γνωρίζουν ακόμη και οι πέτρες. Γιατί δεν συμβιβάζονται επιτέλους με τη φύση τους και εναγώνια πασχίζουν να προβάλουν προς τα έξω ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ένα επαναστατικό προσωπείο;;;; Αφού έχουν άπαντες χωθεί μέχρι τα αυτιά στο βαρέλι με το μέλι. Χθεσινοί άεργοι και ακαμάτες έγιναν μέσα σε μια νύκτα βουλευτές και απολαμβάνουν το ευ ζην της θέσης τους. Είναι ποτέ δυνατόν προς χάριν του Λαού, να στερηθούν το «κεχρί» και να επιστρέψουν στην μέχρι πρότινος οικονομική τους μιζέρια και στην κοινωνική τους ανυπαρξία;;;  Σε καμία περίπτωση. Τι κάνουν λοιπόν;;;
Έχουν μετατραπεί σε προστάτες των συμφερόντων των δανειστών και συγχρόνως το παίζουν εκ του ασφαλούς αντιδραστικοί, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Λαού.
Αλλά ο Λαός πλέον τους έχει καταλάβει, έχει νιώσει το ψέμα, την ανικανότητα και τη βρωμιά τους στο πετσί του και πολύ σύντομα θα τους απαντήσει.
Πάντως ένα είναι απόλυτα βέβαιο. Όλοι αυτοί οι μεγαλοπαράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, που από τον οικονομικό Μεσαίωνα της αστικής δημοκρατίας, οδήγησαν την Ελλάδα στη Λίθινη Εποχή, θα φύγουν νύκτα όχι με αεροπλάνο, αλλά με αερόστατο, για να μην ακούγεται ο ήχος από τους κινητήρες.
 https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.