Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

image
ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΧΘΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΩΤΩΝ
Το χθεσινό τους «κατόρθωμα», δεν ήταν το πρώτο. Και σίγουρα, ούτε το τελευταίο!
Πάντα στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης (και των παγκόσμιων αφεντάδων που τις στηρίζουν), που τους έχει στο χέρι με τα μαύρα δισεκατομμύρια και τις χρυσοφόρες μπίζνες του… τιμημένου κουκουέ σε εσωτερικό κι εξωτερικό και τους χρησιμοποιεί ως εργαλεία για την φύλαξη της βουλής (όπως έγινε κατά την ψήφιση του 1ου Μνημονίου), για την διάλυση ανεπιθύμητων συγκεντρώσεων, όπως η χθεσινή και για το ξεπούλημα των αγώνων των εργαζομένων αυτής της χώρας!

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΕΞΗ...



Ο μεγαλόσωμος αγρότης από την Κρήτη, λοιπόν, εμφανίζεται σε φωτογραφίες το 2015 να αγκαλιάζει τον Αλέξη Τσίπρα, σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ...

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει σημεία και τέρατα (ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!

ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ : Ισλαμίστρια Θεολόγος: Οι μουσουλμάνοι μπορούν να βιάζουν αλλόθρησκες!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ" ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΝΟΜΙΜΟ!!
Η μουσουλμάνα θεολόγος, καθηγήτρια του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καΐρου, η Σαούντ Σάλεχ (Saud Saleh), υποστήριξε σε τηλεοπτική της εκπομπή στην αιγυπτιακή τηλεόραση ότι οι μουσουλμάνοι άνδρες επιτρέπεται από τον Θεό να βιάζουν αλλόθρησκες γυναίκες ώστε να τις «εξευτελίσουν».

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΕΠΕΣΑΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Ήταν λίγο μετά τις 8.15 το πρωί της Πέμπτης όταν εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του Αgusta Bell 212, το στίγμα του οποίου είχε χαθεί από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα, στη νησίδα Κίναρο, κοντά στη Λέρο.
Πρόκειται για το μοιραίο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, το πλήρωμα του οποίου αποτελούσαν οι υποπλοίαρχοι Πανανάς Κωνσταντίνος και Τουλίτσης Αναστάσιος και ο μηχανικός ανθυπασπιστής (χειριστής ραντάρ) Ευαγγέλου Ελευθέριος
To ελικόπτερο σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έπεσε σε ορεινό όγκο ύψους 230 μέτρων κάτω από τον οποίο υπάρχει χαράδρα. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το ουραίο τμήμα αποκολλήθηκε μετά τη σύγκρουση και τα υπόλοιπα τμήματα του ελικοπτέρου έπεσαν στη θάλασσα.

"ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 
Μάχη στη βουλή για λαθρομετανάστες και νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο - Κασιδιάρης σε Βαρεμένο: “Εσύ να βγεις έξω!”
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (Όταν μας έκλεισαν τα μικρόφωνα)
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να βγείτε εσείς έξω, εσείς και οι προδότες, ο Τσίπρας και ο Καμμένος!
Σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση για τα κέντρα λαθρομεταναστών και τις περιπολίες τούρκων στο Αιγαίο εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ : ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΔΙΟΝ.ΣΟΛΩΜΟΣ (BINTEO)



ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΔΙΚΑ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ O ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ  ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΣ :

Η ανακατάληψη της Ελλάδας μας


Σας διδω πρωτα εδω ενα κειμενακι του εξαιρετικού διανοουμενου Ιωαννη Αυξεντιου, που ξεπατικωσα απο το πολυ καλο ιστολογιο Θεοδοτος.
Κι αφου το διαβασετε καλα-καλα, θα σας πω κι εγω στο τελος, γιατι το θεωρω καπως ως νεφελωμα και τι φρονω πως [αντιθετως] πρεπει να γινει... 


γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου   

"Όσοι απομείναμε πιστοὶ στην παράδοση, όσοι δεν αρνηθήκαμε το γάλα που βυζάξαμε, αγωνιζόμαστε, άλλος εδώ, άλλος εκεί, καταπάνω στην ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αυτοὺς που θέλουνε την Ελλάδα ένα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ένα λουλούδι  χωρὶς μυρουδιά.
Κουράγιο, ο καιρὸς θα δείξει ποιος έχει δίκιο, αν και δε  χρειάζεται ολότελα αυτὴ η απόδειξη."