Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

periodiko1
Μια λευκή γυναίκα τυλιγμένη με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χέρια σκουρόχρωμων ανδρών να την τραβούν για να την γδύσουν και της κρατούν τα χέρια, είναι το πρωτοσέλιδο του πολωνικού περιοδικού wSieci, που κυκλοφορεί με τίτλο «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης» και υπότιτλο: «Η έκθεσή μας: Ποια μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ελίτ στις Βρυξέλλες κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

http://ethnikismos.net/

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ.O Παγκόσμιος πόλεμος έρχεται κοντά σας σύντομα.

Το Μάρτιο του 2013 γράφτηκε ίσως το σημαντικότερο άρθρο στην μνημονιακή Ελλάδα κι όχι μόνο.
«Συρία, το τελευταίο οχυρό της παγκόσμιας σταθερότητας»χωρίς θαυμαστικά ή εισαγωγικά ή τίποτα.
 Σήμερα, το άρθρο έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τελευταίας κεραίας όσον αφορά τα γεωπολιτικά.
 Η Ευρώπη απειλείται με διάλυση υπό την πίεση του προσφυγικού όπλου της Τουρκίας, ενώ έγινε ήδη δορυφόρος του ΝΑΤΟ και της γενοκτόνας παραβάτριας κάθε διεθνούς δικαίου Ερντογανικής Τουρκίας.
Η οποία από χθες επιχειρεί κατά του συριακού στρατού! 

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η τακτική του ανταρτοπολέμου και το μαλακό υπογάστριο του καθεστώτος

Στο κειμενάκι «Ο [ανταρτο]πόλεμος τώρα αρχίζει» εισήγαγα την πολύ ριψοκίνδυνη άποψη, ότι οι 2 Αθηναϊκές ημέρες του αγροτικού κινήματος, δεν ήταν άλλη μια παταγώδης ήττα, προς δόξαν του ΚΚΕ και των λοιπών καθεστωτικών δυνάμεων, που το καπέλωσαν και το διέλυσαν αλλά ότι, για πρώτη φορά, στην μεταπολιτευτική ιστορία των μαζικών κινητοποιήσεων, ίσως κάτι πάει να γίνει.

Για να μετουσιωθεί όμως η λαϊκή οργή σε επαναστατική δυναμική, απαιτείται η συνειδητοποίηση εκ μέρους των λαϊκών ηγετών, ότι ο πόλεμος κατά του καθεστώτος,

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ :.ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ . ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.
Με εχθρικότητα και επιθέσεις αντιμετώπισαν οι Μουσουλμάνοι στην Αγγλία μια ομάδα Αγγλων που πέρασε ανάμεσα τους δηλώνοντας ότι είναι Χριστιανοί.Οι Μουσουλμάνοι δήλωναν ότι είναι πλέον δική τους η χώρα.Αυτό είναι το επεκτατικό Ισλάμ σήμερα με πρόσχημα την μετανάστευση.Προσεχώς και στην Ελλάδα αυτά τα συμβάντα,αντισταθείτε και φωνάξτε γιατί σε κάθε Ελληνική πόλη θα βάλουν χιλιάδες φανατικούς Ισλαμιστές για να αντικαταστήσουν τον Ελληνικό πληθυσμό με αυτούς.Το βίντεο έχει Ελληνικούς υπότιτλους.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΒΙΝΤΕΟ : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ


 Ενός κακού μύρια έπονται. Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.,
Έρχεται… μόλις εδραιωθούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, θα πάρουν κι άλλοι σειρά – οι παιδόφιλοι
Εδώ που τα λέμε, γι’ αυτούς -που είναι μέρος της διεστραμμένης παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής- γίνεται ο μεγάλος καβγάς. Για να ‘τακτοποιηθούν’ τα βίτσια τους. Κι αν η προπάγανδα και η εξάπλωση της ομοφιλοφιλίας προσφέρεται για τη μείωση του πληθυσμού, φαντάσου αυτή της παιδοφιλίας πόσο προσφέρεται! Αλλά και οι άλλες “παραφιλίες”…

Ἡ Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων πολλάκις ἔχει ἐξαγγείλει δημόσια τίς βλέψεις της γιά τήν δραματική μείωση τοῦ ἀνθρωπίνου πληθυσμοῦ. Τό κακό ξεκίνησε μέ τή νομιμοποίηση τῶν ἐκτρώσεων!