Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΡΤ :2012 Η ΛΕΞΗ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ . ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΕΛΛΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΟ 2012. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ"ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ . ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ : "ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ- ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ "

ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ...ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ :

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ;;
Η κα Κοτρώτσου σχολίασε την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου για την απόπειρα βιασμού 7χρονου κοριτσιού στην Ειδομένη από Αφγανό λέγοντας: «Με την λέξη πρόσφυγας εννοούμε κάποιον που έχει έρθει από μια εμπόλεμη κατάσταση. Σίγουρα είναι λυπηρό για τους ανθρώπους και ο ξεριζωμός και όσα έχουν υποστεί. Όμως θέλω να πω πως ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση τους διαχωρίζει τους μεν τους λέει οικονομικούς μετανάστες και τους άλλους πρόσφυγες. Τους οικονομικούς μετανάστες από ό,τι έχω ακούσει δεν τους δέχεται η ΕΕ εμείς όμως πριν από χρόνια τους δεχθήκαμε και όχι μόνο τους δεχθήκαμε ούτε καν κάναμε ελέγχους ούτε καν κάναμε αυτά που έλεγαν οι συνθήκες που είχε υπογράψει η Ελλάδα με αποτέλεσμα το δικό μου παιδί να είναι σε αυτή την κατάσταση. Βλέπω λοιπόν αυτό τον διαχωρισμό των οικονομικών μεταναστών που είναι Πακιστανοί, Αφγανοί ή Μαροκινοί. Αυτοί δεν είναι Σύριοι, δεν είναι πρόσφυγες.

Η βλακεία είναι ανίκητη



«Η βλακεία είναι ανίκητη» - αγνώστου
Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στον λαό μας. Μοιάζει να βρίσκεται σε βαρύ κώμα εξαιτίας απανωτών επεισοδίων βλακείας. Υπάρχουν απειροελάχιστες ελπίδες να ανακάμψει. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια. Πρόκειται δε περί άκρως μεταδοτικής ασθένειας. «Ενός βλακός προκειμένου μύριοι έπονται», έλεγε ο Ε. Λεμπέσης στο επίκαιρο πόνημά του «Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω» (1941). Εκεί γίνεται λόγος περί «αυτομάτου συρροής βλακών».. οι οποίοι «περιέρχονται συν τω χρόνω εις πλήρη βλακοκρατίαν». Για την συρροή αυτή των βλακών σήμερα και για να είναι αποτελεσματική η δράση της «βλακικής αγέλης», που περιγράφει ο συγγραφέας, δεν απαιτείται κάποια «πάσης φύσεως» οργάνωση ή φορέας, όπως στην εποχή του.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ...ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ


Ο Μουζάλας για τη «Μακεδονία»: Έκανα γκάφα – Η αντίδραση της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΚΑΦΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΟΥΤΕ ΓΚΑΦΑ . ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΥΖΑΛΑ  ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ. 
Σάλος έχει προκληθεί από την απαράδεκτη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :
https://www.youtube.com/watch?v=zfAi556XEb8
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποπίπτει σε αυτό το ολέθριο ολίσθημα.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ : ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ.

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΤΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;
ΜΑΛΛΟN ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΤIΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Των αθανάτων το κρασί ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ

Στην Πάφο,  στο «Ιακώβιο Γυμναστήριο» αναρτάται η αγγλική σημαία, με αφορμή τη στέψη της βασίλισσας Ελισσάβετ. 
Οι μαθητές εξοργίζονται, αγανακτούν… 
Ανάμεσα σ’ αυτούς ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ένας ήρωας μόλις 17 χρονών… 
Οργανώνεται μαζική διαδήλωση… 
Ο Παλληκαρίδης, αγνοώντας κάθε κίνδυνο, αναρριχάται στον ιστό κατεβάζει και σκίζει την αγγλική σημαία. 

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ...ΚΛΕΨΙΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ . ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ;; ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ