Σάββατο 2 Απριλίου 2016

"ΓΙΑΤΡΕ ΜΙΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ"...ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ...
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Νίκου Ραζή, γιατρού του Ερυθρού Σταυρού, για όσα τραγικά απίστευτα συμβαίνουν στον Πειραιά που έχει πλέον μετατραπεί σε καταυλισμό και αποικία χιλιάδων αφγανών, πακιστανών, σύριων, σομαλών, μπαγκλαντεσιανών, και πάσης φύσεως λαθρεποίκων με τις ευλογίες του ανθελληνικού κυνοβουλευτικού καθεστώτος που κυβερνά την πολύπαθη πατρίδα μας και των αμέτρητων ΜΚΟ 
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά και πόσα άλλα που δεν γνωρίζουμε, τα διαπλεκόμενα μπασταρδοκάναλα δεν λένε λέξη και κάνουν πλύση εγκεφάλου νυχθημερόν (με το αζημίωτο)...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ :

Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ : ΠΑΛΛΟΜΕΝA ΠΕOI ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΖΩΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΙΜΑΤΖΙΝΟ :
ΠΑΛΛΟΜΕΝΕΣ Π@ΥΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΖΩΩΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..
Μα είναι απολύτως λογικό να επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτόν τον καραγκιόζη ως τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Αθηνών. Τι σας κάνει εντύπωση; Εμένα δεν μου έκανε καθόλου μα καθόλου εντύπωση. Πως αλλιώς θα ικανοποιηθούν οι ομοφυλόφιλοι καλλιτέχνες και ψηφοφόροι που τόσο μα τόσο πολύ στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτούς και μάλιστα οι ίδιοι τον επέλεξαν και τον επέβαλαν. Άντε τώρα, ετοιμάζει και τις "παλλόμενες πούτσες", το εξαιρετικό αυτό λουγκροθεατρικό έργο του καραγκιόζη όπου θα ανεβεί στην Επίδαυρο και θα κατακλυστεί το Αρχαίο Θέατρο από περιχαρείς φτερούδες και Βαλλιανάτους να απολαύσουν και να χύσουν... δάκρυα χαράς στην παράσταση....Μία παράσταση που κυριολεκτικά θα χαρακτηριστεί ως παράσταση για τον μπούτσον.... 

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 2016 - ΔΡΕΣΔΗ 1945‏

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ: ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ

Άρθρο του Riccardo Percivaldi                                                          
Μετάφραση-επιμέλεια: Ιωάννης Αυξεντίου

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται άγνωστες, στο ευρύ κοινό, πτυχές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που θα προκαλέσουν έκπληξη και αποτροπιασμό. Συνταρακτικές και οι αποκαλύψεις για τον ρόλο του Winston  Churchill.
«Οι ''δημοκράτες'', που υποστηρίζουν ότι απελευθέρωσαν τον γερμανικό λαό από τον Χίτλερ, δεν έφεραν τίποτα άλλο από τρόμο και καταστροφή. Στην Δρέσδη, σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε μία μόνο νύκτα της κόλασης, και κατέστρεψαν αναρίθμητα έργα τέχνης.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

EOKA - 1η Απριλίου 1955 - Ημερα Μνήμης Ιερής

1η Απριλίου 1955 – Το έπος της Ηρωικής Ε.Ο.Κ.Α.


Όχι! Εμείς οι εθνικιστές ούτε την πρωταπριλιά, θα πούμε ψέμματα
Για εμάς η 1η Απριλίου είναι ημέρα μνήμης Ιερής και δεν θα τη μικρύνουμε με χαριτωμενιές και ψεμματάκια.
Αστε εκείνους που λενε καθε μερα ψέμματα, να ψευδολογήσουν για μία μέρα ακόμα.

Εμείς μνημονεύουμε τον ξεσηκωμό της Κύπρου, την 1η Απριλόυ 1955, υπό την ηγεσία του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα - Διγενή.

Στρατηγέ Γρίβα - Διγενή
Ευτυχώς εσύ έφυγες νωρίς και δεν δυστύχησες να ιδεις την κατάντια του Γένους μας.
Καλη σου ωρα Στρατηγε, εκει που βρισκεσαι.

Και σου υποσχομεθα, πως σε τουτους τους προδοτικους καιρους, δεν θα αφησουμε τον σπορο σου να χαθεί...

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Να, γιατί καταρρέει η Ελλάς. (ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ)



Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 δημοσιεύθηκε στο φέησμπουκ κείμενο ενός μικρομεσαίου επιχειρηματία από την Κατερίνη, με τον τίτλο: "Εις το επανιδείν"

Ο κ. Ηλίας Παπαγεωργιάδης έγραψε αυτό το κείμενο, για να αποχαιρετήσει φίλους και συγγενείς, μιας και έλαβε την μεγάλη απόφαση.
Εκλεισε την επιχείρηση του στην Ινδογρεκία και την μεταφέρει τώρα στη Ρουμανία!

Σε ένα συνταρακτικό, λιτό και χαριτωμένο κείμενο, εξηγεί τους λόγους που αναγκασαν αυτόν και τον αδερφό του, να εγκαταλείψουν την αλβανοκώσταινα. και να πανε να ασκήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα σε μιαν άλλη βαλκανική χώρα.
Μέσα στις λίγες γραμμές του "εις το επανιδείν" περιγράφεται ο πυρήνας της ελλαδικής αναπηρίας και ο βασικός λόγος για τον οποίο καταντήσαμε οι ζήτουλες των εθνών.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

"ΛΕΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ" ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΟΤΑ ΚΑΜΜΕΝΕ;;

Η ΚΟΤΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑΤΗ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ .ΑΠΟ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΚΟΤΑ Η ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗ : "Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"‏

 
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑLERGI ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Αντί να επιδοτούν τις ευρωπαϊκές οικογένειες για να  κάνουν παιδιά,μας κουβαλούν τους λαθρομετανάστες και   προωθούν  την ομοφυλοφιλία.
Πρέπει  να  είμαστε  πολύ  έξυπνοι  για  να καταλάβουμε  τι  παιχνίδι  παίζεται;
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΑΠΟ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ,  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  Ή  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ  ΔΗΘΕΝ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
ΜΑΣ  ΤΟΥΣ  ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ   ΜΕ   ΜΕΘΟΔΙΚΟ  ΤΡΟΠΟ  ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ  ΑΘΛΙΟΥΣ  ΤΥΠΟΥΣ  ΣΑΝ ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ
Άρθρο της   Ισπανικής  εφημερίδας  El Pais

"Η Ευρώπη έχει ανάγκη από τους μετανάστες για να συνεχίσει να υπάρχει".

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΕΚΑΝΕ "ΛΑΘΟΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ.   Ο ΣΥΓ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΑΛΙ;;;
Ποιός Μουζάλας; Μπορεί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής να είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών με το λάθος που έκανε και με τον Πάνο Καμμένο να απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ωστόσο, μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ρίχνει εκ νέου λάδι στην φωτιά.

Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».
 
 http://www.stoxos.gr

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά και ανοιχτά: Το Ισλάμ σκοτώνει!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ σκοτώνει. Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις (και ήταν πολλές!) έγιναν από ακραίους Μουσουλμάνος.
Σκοτώνει την δημοκρατία, σκοτώνει στην ελευθερία, σκορπάει το θάνατο παντού.Δημοκρατία και ελευθερία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συνυπάρχουν με το Ισλάμ.
Πρέπει να επιλέξουμε ένα από τα δύο.
Αν επιλέξουμε το Ισλάμ, τότε συνεχίζουμε την ίδια πορεία, αυτή που επέλεξαν άλλες χώρες πριν από μας, όπως Γαλλία, Σουηδία και Βέλγιο, και προετοιμαζόμαστε για τρομοκρατικά χτυπήματα εντός της Ελλάδας.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"


http://antipliroforisi.blogspot.gr/

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟ . ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΣΕ ΜΠΑΓΚΑΛΟΟΥΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!


mirsini2

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επίταξε τον χώρο του παραθεριστικού κέντρου "LM Village" (φωτό) στην Ηλεία για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες. Σμηνίτες και στελέχη της 117 ΠΜ Ανδραβίδας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δελήμπαλη αδειάζουν ακόμα και σε νταλίκα της Πολεμικής Αεροπορίας τις ηλεκτρικές συσκευές από τα 38 διαμερίσματα.
Παράλληλα ιδιώτες εργολάβοι για λογαριασμό της ΔΕΔΔΕΗ προχωρούν στην εγκατάσταση μετασχηματιστών και δικτύου ηλεκτροδότησης ώστε άμεσα μέχρι το βράδυ να υπάρχει παροχή στο χώρο.
Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για το χρόνο που θα έρθουν οι πρόσφυγες, εκτιμάται όμως πως αύριο ή μεθαύριο αυτό θα γίνει.