Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΟΞΩ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

 

FRANGISCO...BARTOLOMEU...JERONYMO KAI...ALEXIS. 
ΜΑΖΕΥΤHΚΑΝ OΛA ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ" .
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ : ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.(BINTEO)








ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Πριν από λίγο ο Μπάμπης Αθανασίου κάρφωσε στεγνά τον Σαμαρά στην Επιτροπή Θεσμών για μία ακόμη παρέμβαση στην λειτουργία της Δικαιοσύνης. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην υπουργός του παραδικαστικού είχε καταθέσει εισαγγελική αναφορά για την υπόθεση του "ηχητικού Σαμαρά".
 
Το έγγραφο αυτό βρισκόταν παράνομα στην κατοχή της ΝΔ, καθώς δεν έφερε ούτε καν σφραγίδες της εισαγγελίας, μεγαρόσημα κλπ.
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε εξηγήσεις από τον σκευωρό Αθανασίου, ο οποίος έσπευσε να καρφώσει τον Σαμαρά για νέα παρέμβαση στην Δικαιοσύνη: 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ : ΛΑΘΡΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό για την απομάκρυνση των προσφύγων. Πέντε φαντάροι, οι οποίοι βρίσκονταν στη σκηνή του στρατού μέσα στη δομή, δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και πέτρες από τους πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να βγουν έξω από το κέντρο.

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ : Αντιπεριφερειάρχης Χίου : Kαλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ -ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ(ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝουΔουλα;;) ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
«Το σύνθημα των καταδρομέων μας, για το οποίο συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα, με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν, ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου ειναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!», γράφει περήφανα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, σε τοπική εφημερίδα, εκλεγμένος με τον συνδυασμό της Χριστίνας Καλογήρου που στηρίχτηκε από τη Νέα Δημοκρατία
Ο Σταμάτης Κάρμαντζης είχε διατελέσει για λίγους μήνες και βουλευτής Χίου της ΝΔ μετά την παραίτηση του Κωστή Μουσουρούλη, ενώ είχε διατελέσει εκλεγμένος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χίου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2007 ως το 2010.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ :ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ



 
ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΓΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟ.
Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου: Βούλγαροι πολίτες περιπολούν τα σύνορα για παράτυπους μετανάστες και τους συλλαμβάνουν περνώντας τους χειροπέδες.
Όπως φαίνεται από το βίντεο το οποίο είναι από κινητό τηλέφωνο και μεταδόθηκε από πληθώρα καναλιών της γειτονικής χώρας οι «συλλήψεις» είναι άγριες: Τρεις έντρομοι μετανάστες έχουν ακινητοποιηθεί από πολίτες σε δασώδη περιοχή της Βουλγαρίας στα σύνορα με την Τουρκία. Τους έχουν δέσει τα χέρια πισθάγκωνα και τους έχουν αναγκάσει να είναι στο έδαφος.

ΒΙΝΤΕΟ :ΑΓΡΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ


ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.
Το βουλευτή Κιλκίς του Σύριζα, Θεόδωρο Παραστατίδη, προπηλάκισαν σε συγκέντρωση για το προσφυγικό στο Πολύκαστρο. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Παιονίας, το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και σ' αυτήν προσκλήθηκαν οι τρεις βουλευτές του νομού και ο δήμαρχος Παιονίας. Οταν πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου ο Θ. Παραστατίδης, ομάδα κατοίκων άρχισε να τον υβρίζει και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα, ενώ τον αποδοκίμαζαν μέχρι και εκτός της αίθουσας, άλλοι ζητώντας του να παραιτηθεί και άλλοι υβρίζοντας και χειρονομώντας.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ - ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ - ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

Αποκάλυψη απο το ΘΕΜΑ: Άλλα λένε, για άλλα ετοιμάζονται 

...ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν περισσότερους μετανάστες - Θα δοθούν δελτία παραμονής και εργασίας για όσο καιρό περιμένουν άσυλο - Μπορεί έως και 10 χρόνια

Στην προμήθεια 100.000 εντύπων αιτήσεων ασύλου καταφεύγει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα μαζικά αιτήματα, κατά τις τελευταίες ημέρες, από χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια για ένταξη σε καθεστώς διεθνούς προστασίας. 

ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ : ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Επεισόδια στην Ειδομένη -Οι Σκοπιανοί ρίχνουν χημικά [εικόνες & βίντεο] ΚΛΑΣΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ  ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.
 Επεισόδια ξέσπασαν περίπου στις 12 ξανά στην Ειδομένη, με τους Σκοπιανούς αστυνομικούς να κάνουν ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Αρκετοί έχουν τραυματιστεί ή αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης χημικών και των σφαιρών από καουτσούκ που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί της ΠΓΔΜ.
Από το πρωί επικρατούσε ξανά αναβρασμός στον καταυλισμό της Ειδομένης. Αιτία το γεγονός ότι από χθες κυκλοφόρησε νέο φυλλάδιο, στην αραβική γλώσσα, το οποίο ξεσήκωνε για μία ακόμη φορά τους πρόσφυγες και μετανάστες. Αυτό, τους καλούσε να συγκεντρωθούν σήμερα, προκειμένου να επιχειρηθεί μαζικό πέρασμα των συνόρων.

ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;;

 

ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ "ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΚΑΤΙ  ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ...ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ  ΤΑ  ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ!!