Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΣ : "ΕΙΣΤΕ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ"(ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΤΣΙ ΡΕ....ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ CD ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ. ΕΤΡΕΞΕ Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΚΥΡΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΙΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. 

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

ouigouroi1 
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;
Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας αποβιβάζονται ως πρόσφυγες στη Λέσβο, σύμφωνα με την τοπική δημοσιογράφο Κατερίνα Καραουλάνη.
Η Κατερίνα Καραουλάνη έγραψε στο Facebook:
«Μπορει καποιος να μου πει γιατι οι Ουιγουροι ερχονται ως προσφυγες στο νησι ; Εχω συναντησει αρκετους για να μην πω οτι τον τελευταιο καιρο οσες βαρκες ειδα στα Συκαμια ηταν γεματες απο αυτους. Απο οσο διαβασα η συμμετοχη αυτων στον πόλεμο της Συρίας στην πλευρά των ισλαμιστών ανταρτών εναντίον του Άσαντ τους κάνει συμμέτοχους στις διευκολύνσεις που δίνει η Άγκυρα στους Ισλαμιστές αντάρτες σε επίπεδο εξοπλισμού -εκπαίδευσης και παροχής καταφυγίου».

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ






Το 1915 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Ποντιακό Ελληνισμό της Μικράς Ασίας. Τη χρονιά εκείνη, και ενώ όλα τα ευρωπαϊκά κράτη είχαν εμπλακεί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Τούρκοι εκπόνησαν ένα σχέδιο εξόντωσης των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας. Τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε η εξορία και στη συνέχεια η σφαγή των Αρμενίων, ενώ αρχίζουν οι πρώτες βιοπραγίες εναντίον του ποντιακού στοιχείου. Τον Δεκέμβριο του 1916 εκπονήθηκε από τους Τούρκους στρατηγούς Εμβέρ και Ταλαάτ σχέδιο εξόντωσης του άμαχου ελληνικού πληθυσμού του Πόντου που προέβλεπε: «Αμεση εξόντωση μόνον των ανδρών των πόλεων από 16-60 ετών και γενική εξορία όλων των ανδρών και γυναικόπαιδων των χωριών στα ενδότερα της Ανατολής με πρόγραμμα σφαγής και εξόντωσης».

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ...ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ:

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ...ΒΑΓΟΝΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ



ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Δύο αστυνομικοί τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων
Περίπου 300 άτομα έσπρωξαν εγκαταλελειμμένο βαγόνι προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Το απόλυτο χάος επικρατεί στον καταυλισμό της Ειδομένης. Για ακόμη μια φορά εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές με τους λαθρομετανάστες να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις κατά των Αστυνομικών Δυνάμεων.  

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Έλα να πάρεις. Απ' όλα έχει ο λαθρομπαχτσές



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ -ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΠΟΡΝΕΙΑ-ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ...ΚΑΙ Η ΣΙΔ.ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ

 Φωτογραφία: Eurokinissi/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
 Σε άντρο εγκληματικών ομάδων έχει μετατραπεί ο καταυλισμός των μεταναστών και των προσφύγων στην Ειδομένη, ο οποίος έχει πλήρως εγκαταλειφθεί από την πολιτεία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Κακοποιά στοιχεία εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο τους πρόσφυγες. Συμμορίες μεταναστών έχουν στήσει οίκους ανοχής, κάνουν διακίνηση ναρκωτικών, συνεργάζονται με διακινητές, ενώ έχουν στηθεί ακόμα και πάγκοι παρεμπορίου.

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.



ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ... !!!

- Βιασμός Σομαλής από Αλγερινούς!

- Παρενόχλησαν σεξουαλικά μικρά κορίτσια!

- Διάρρηξη σε φωτογραφείο!

- Διάρρηξη σε εστιατόρειο!

- Διάρρηξη αυτοκινήτων!

- Κλοπή σε Μίνι Μάρκετ

- Μπαίνουν και βγαίνουν ότι ώρα θέλουν από το Κέντρο!

- Βρέθηκαν δεκάδες φονικά όπλα σε έλεγχο που έγινε!

- Επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου!

Δεκάδες ΚΛΟΠΕΣ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ που δεν καταγγέλονται στη Αστυνομία!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

FACEBOOK, ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ


Ο Mark Zuckerberg, (με κιπά σε εβραϊκή τελετή), στην CIA είναι γνωστός πράκτορας με τήν κωδική ονομασία " The Overlord " (Ό Επικυρίαρχος).
Ι.Λ : KAI MONO ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ...ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ  ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...