Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;;;ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜHNYΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;
ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΜΕ ΤΙ ΑΦΙΣΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!
ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ... ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ... ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΝ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ... ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ....
STOXOS

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ανοιχτή συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Κυριακή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως, 19:30


"Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ' εμόν εστίν ουτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών".
"Το να σου παραδώσουμε την πόλη, δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό μου ούτε άλλου από τους κατοικούντες σε αυτή. Γιατί απόφαση όλων μας είναι να πέσουμε, αμυνόμενοι, με τη θέλησή μας και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας".
Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προς τον Μωάμεθ Β΄
Σήμερα βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με τότε. Η πολιτεία μας βρίσκεται σε παρακμή και ο πολυάριθμος εχθρός βρίσκεται ήδη εντός των πυλών. Οι εγχώριοι προδότες έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους δίπλα στην Κερκόπορτα και οι υπερασπιστές της πολιτείας μας είναι όπως και τότε ολιγάριθμοι. Ο εχθρός διαθέτει την υπεροπλία σε όλους τους τομείς και το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι η ίδια μας η άκαμπτη ψυχή.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΨΗΦΟΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ


Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΙΚΑ.
Αυστριακές εκλογές: Αχ, αυτές οι γυναίκες…
Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε στο άρθρο Φεμινισμός και η Τριτοκοσμικοποίηση της Δύσης, σκέψεις που δυσαρεστούν αλλά λένε αλήθειες:

….. ο φεμινισμός και η τριτοκοσμικοποίηση δουλεύουνε μαζί. Συχνά ακούμε τη φράση "γυναίκες και μειονότητες", "ρατσισμός και σεξισμός", κ.λπ. Όσο μεγαλύτερη επιρροή έχουν οι γυναίκες σε μία κοινωνία, τόσο περισσότερο σε αυτή την κοινωνία θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή οι μειονότητες και το αντίστροφο. Η πλειοψηφία αυτών που ψηφίζουν υπέρ της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και των αριστερών κομμάτων είναι γυναίκες. Για παράδειγμα, μόνο το ένα τρίτο των ψηφοφόρων των Σουηδών Δημοκρατών ή των Γερμανών ψηφοφόρων του AFD είναι γυναίκες.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Στο Ισραήλ ομολογούν: Εβραίος ο μεγαλύτερος δολοφόνος του 20ου αιώνα».

ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
Οι  εβραίοι  στο  Ισραήλ  ομολογούν:  «Ο  κομμουνιστής  Genrikh Yagoda είναι  ο μεγαλύτερος Εβραίος δολοφόνος του 20ου αιώνα».» 
«Είναι υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων ανθρώπων».
 Το άρθρο είναι του Sever Plocker στην ιστοσελίδα της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στο Ισραήλ της Yedioth Ahronoth.
 «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι».

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ;;;

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ.


Ιδού πως γίνεται η δαιμονοποίηση από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα
ΞΥΔΑΚΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Το ΕΛΑΜ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους συγκεκριμένα ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφοι στην Αθήνα, φοβούμενοι την άνοδο του Εθνικιστικού κινήματος στην Κύπρο. Συγκεκριμένα ο μεγαλοδημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος καταφέρετε με ύβρεις αλλά και ψέματα κατά του ΕΛΑΜ και του προέδρου του, βουλευτή πλέον, Χρίστο Χρίστου. 
Συγκεκριμένα αναφέρεται στον πρόεδρο του κινήματος υποτιμητικά ως ιδιοκτήτης πίτσας απότο χωριό Πολιτικό λίγο έξω από την Λευκωσία που δηλώνει "ακτινολόγος"! Ο κύριος αυτός που θέλει να το παίξει και δημοσιογράφος προφανώς δεν γνωρίζει πως ο Χρίστος Χρίστου εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ως ακτινολόγος. 
Αμέσως μετά αφού λέει διάφορες άλλες τερατολογίες γράφει το εξής παράλογο. Οι εκπροσώποι του ΕΛΑΜ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Έθνους δεν εμφανίζονταν στα πάνελ, ούτε έκαναν συγκεντρώσεις ούτε εμφανίζονταν στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο!