Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ : Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821... Διαβάστε και φρίξτε...


Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821... Διαβάστε και φρίξτε... (έμάσαγαν τα αυτιά) ΔΙΑΔΩΣΤΕ! 
Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιό κακοπροαίρετα καί δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Οτι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821. Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι.
Γιά τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε. Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την είσβολή των εβραίων στη Νάουσα:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Έπεσαν οι μάσκες του ανθελληνικού παρακράτους: Ο γιος του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη συνελήφθη για την επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο ΜαρούσιΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ;; OΤΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ;;ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΡΕΣΑΛΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ "ΠΟΛΕΜΟΕΦΟΔΙΑ"...ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΣΗΜΕΡΑ.   Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  την Τετάρτη 06-07-2016 στα επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, από μια ομάδα από 100 περίπου αντιεξουσιαστές που έκαναν πορεία, με κράνη, κουκούλες, καδρόνια και πυροσβεστήρες στα χέρια, υπήρξε ομάδα που κατευθύνθηκε στο ισόγειο του κτιρίουκαι έβαψαν με σπρέι τοίχους, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φυλλάδια. (τα γραφεία που είναι σε πιο πάνω όροφο ήταν κλειστά).

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... «Πράσινο φως» απο το ΣτΕ στην κατασκευή του Τζαμιού στο Βοτανικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΟΥ ΣτΕ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΙ ΣΠΑΘΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.«Ναι» είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας στην συνέχιση των εργασιών για την ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων, οι ισχυρισμοί των οποίων κρίθηκαν αβάσιμοι.Το Δ' τμήμα του ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή 11 κατοίκων ανάβοντας το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του τεμένους για την κάλυψη της θρησκευτικής λατρείας των μουσουλμάνων που ζουν στην περιοχή της Αττικής.