Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΤΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1940 ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΑ .
ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μια φωτογραφία που εξηγεί γιατί το δύσκολο 1940 νικήσαμε και τώρα δεν σηκώνουμε κεφάλι

1940
ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΚΕ ...ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ....ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.
  Η φωτογραφία δεν είναι απλά μια ακόμη από την εποχή που η Ελλάδα ζούσε τον θρίαμβο του Έπους του 1940. Είναι η απάντηση σ΄ όσους ρωτούν γιατί τότε η σαφώς ασθενέστερη σ΄ όλα Ελλάδα μεγαλούργησε και σήμερα η χώρα δεν μπορεί να σταθεί όρθια και να αρθρώσει λόγο και άποψη έναντι όσων την βάζουν συστηματικά στη γωνία. Τότε η κατάσταση ήταν σαφώς πιο δύσκολη με τα όπλα να έχουν τον λόγο. Κι όμως τότε τα καταφέραμε…
Η εξήγηση λοιπόν στην λεζάντα της φωτογραφίας:

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»;;; BINTEO - ΜΑΡΤΥΡΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!..


ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ -ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ- ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ Προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά πάνω από 1,5 χρόνο, έχει εξετάσει και θεραπεύσει χιλιάδες στην κυριολεξία πρόσφυγες - μετανάστες καιι σήμερα παρ’ ολίγον να τον σκοτώσει ένας απ’ αυτούς πετώντας πάνω του ένα... πυροσβεστήρα.

“Ευτυχώς έσκυψα και με πήρε ξώφαλτσα στον ώμο θα με σκότωνε” Αυτά μας είπε το μεσημέρι ο υπεύθυνος τοπικά των “Γιατρών του κόσμου” Κώστας Αντύπας, που παράλληλα έχει και την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όταν μετά τα χθεσινά επεισόδια διαλύθηκε το Ιατρείο της Σούδας.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ....ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ . ΠΝΙΓΗΚΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

mirsini1a-2.jpg 

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ BABYSITTER ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ;; ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Άγριες σκηνές στον καταυλισμό μετά τον πνιγμό του μικρού αγοριού το βράδυ της Κυριακής

Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει το προσφυγικό κέντρο στη Μυρσίνη Ηλείας από το βράδυ της Κυριακής μετά τον πνιγμό του μικρού αγγελουδιού, που έπεσε στην πισίνα του κέντρου φιλοξενίας. 

Πρόσφυγες
 γρονθοκόπησαν και έστειλαν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Ελληνίδα εργαζόμενη κάτοικο της περιοχής, επιτέθηκαν με σιδερένιες σχάρες σε εργαζόμενους παρακείμενης καφετέριας, κυνήγησαν τον ένα από τους δύο ιδιοκτήτες της, προπηλάκισαν τους έντρομους θαμώνες της καφετέριας, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν με περιπολικό στο LM Village έτυχαν και αυτοί «θερμής» υποδοχής.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ...!!!


ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Κ@Λ@ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΟΥΛΟΣ
Ahd-i Milli” Ne Demektir? 
Bir Devletin Var Olması, 
Bağımsızlığı, 
Egemenlik Hakkı, 
Gerçek Sınırları Demektir O Yüzden




«Εθνικό συμβόλαιο», τι σημαίνει αυτό;
Ένα ενιαίο Κράτος
Ανεξαρτησία και κυριαρχικά δικαώματα
εκτός των ορίων...



ΑΥΤΗ ΑΦΙΣΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ "ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ" ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.... ΞΥΠΝΑΤΕ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...