Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΤΙΡΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ




ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΤΙΡΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ Η,Π.Α ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ.

ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΣΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΓΡΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ :
«Αν ψηφίσετε την Χίλαρι Κλίντον. Τότε θα σας κάνω στοματικό έρωτα». «Και είμαι πολύ καλή σε αυτό»
 

ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ

Τρόμος στο παγκόσμιο σύστημα από τον θρίαμβο του Τραμπ: Έρχεται και η ώρα της Ευρώπης και των Ελλήνων Εθνικιστών
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΑΡΥ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ ALEXIS ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ.
 ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σε βαριά κατάθλιψη και περισυλλογή έχουν πέσει από τα ξημερώματα οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους που όλο αυτόν τον καιρό προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον.
Με μια επική ανατροπή και ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις στημένες δημοσκοπήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξασφαλίζοντας 289 εκλέκτορες και το 47,8% των ψήφων του αμερικανικού λαού.
Ακόμα και την τελευταία στιγμή, την ώρα που είχαν ήδη ανοίξει οι κάλπες και είχε διαφανεί το ρεύμα της νίκης υπέρ του Τραμπ, τα μεγάλα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα παγκοσμίως μιλούσαν για νίκη της Κλίντον και έδειχναν ποσοστά σε πολιτείες όπου προηγούνταν η υποψήφια των Δημοκρατικών.
Τελικά, το πρωί βρήκε τα παπαγαλάκια να κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Οι εγχώριοι προπαγανδιστές της Κλίντον που αποκήρυσσαν με βδελυγμίας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ και έκρυβαν επιμελώς το γεγονός πως η Ελληνική Ομογένεια σύσσωμη ψήφισε τον Τραμπ, ξαφνικά ανακάλυψαν τις ανθελληνικές και φιλοτουρκικές θέσεις της Χίλαρυ.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

"Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ" ΕΞΗΓΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimt2psqcJF9jhd0WxPZ3MwOxu10tNrQn5TmUKwNUy_YDJMyzv5S0aM4VE4D2i5Mr6thIbsOnduqDKLM-y474JXuU138y8fm8xI6AzmNaNUB2qnnmjUosM3OFpMmG4ZWk0v-5RVidXPdn4/s640/1907.jpg


 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο Τάκης από την κατάληψη της Στέγης Ελλήνων Αστέγων μιλάει για την μέρα που μπήκαν τα ΜΑΤ στο Βοτανικό.Μας μιλάει για τον ηθικό αυτουργό της επέμβασης της αστυνομίας και πολλές πληροφορίες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :