Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ  ΟΤΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΦΕΡΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 40+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ,ΤΟΥΣ "ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΜΕ.
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ...ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΡΥΤΑΝΗ...ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ...ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ...ΤΙΣ ΣΦΑΓΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΑ  ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ :

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

tsipras_usaΓράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Οι άνθρωποι ειλικρινά είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι. Υποδύονται ως αποτυχημένοι ηθοποιοί B-movie παραγωγής τους ασυμβίβαστους, τους αδιάφθορους, τους άσπιλους, τους λυσσώδεις αγωνιστές για τη Λαϊκή ευημερία και πρόοδο και είναι χειρότεροι υποτακτικοί και Χατζηαβάτηδες από τους προηγούμενους.
‘Εθεσαν την Αθήνα σε κατάσταση πολιορκίας, μετέτρεψαν σε φρούρια τις περισσότερες περιοχές της, μόνο που δεν απαγόρευσαν την κυκλοφορία μετά τη δύση του ηλίου για να δεξιωθούν τον Αμερικανό πρόεδρο και εντούτοις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Λαϊκής θέλησης κάνουν τα κοτσαβάκια.  Ο Τσίπρας λοιπόν στρώνει χαλί στον Μπάρακ Ομπάμα και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Μπαλαούρας, εξαπολύει επίθεση κατά των ΗΠΑ.
Ο Γεράσιμος λοιπόν δηλώνει ότι το «φονιάδες των λαών» δεν διαγράφεται, τονίζοντας με υπερηφάνεια ότι και εκείνος συμμετείχε σε διαδηλώσεις κατά των ΗΠΑ και έκαιγε αμερικάνικες σημαίες.