Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: «Ο ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ».




Ο Σκεντέρμπεης σήκωσε τη σημαία του Βυζαντίου και όχι την αλβανική. Ο Σκεντέρμπεης έσφαξε Αλβανούς μουσουλμάνους, λέει ο  αλβανικής καταγωγής βουλευτής του Κοσσυφοπεδίου


Πολιτικός, πρώην βουλευτής του κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου, ισχυρίζεται ότι ο Σκεντέρμπεης (1405 – 1468) δεν πρέπει να αποκαλείται εθνικός ήρωας των Αλβανών, διότι έχει σφάξει πολλούς Αλβανούς που πίστευαν στη μουσουλμανική θρησκεία.


Αυτό πιστεύει ο αλβανικής καταγωγής, πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κοσσυφοπέδιο, Αμίρ Αχμάντ, ο οποίος έχει δημιουργήσει την Πρωτοβουλία Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και ισχυρίζεται ότι η ιστορία του Γεωργίου Καστριώτη- Σκεντέρμπεη, πρέπει να αναθεωρηθεί. 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΝΙΣΚΟΦΣΚΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.


ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ;
22  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2016
Φυλακισμένος Αρχιεπίσκοπος στα Σκόπια επειδή φώναξε «η Μακεδονία είναι Ελληνική»
Σήμερα ο μάρτυρας Έλληνας συμπληρώνει τρία χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων, όπου λιώνει αβοήθητος. Η Διεθνής κοινότητα μόνο λεκτικά συμπαρίστανται στο δράμα του Ιωάννη. Οι ομόδοξοι Σέρβοι δεν κάνουν καμία θεαματική ενέργεια για να τον αποφυλακίσουν. Ούτε οι Έλληνες έκαναν κάτι  στον  άνθρωπο  που υπερασπίστηκε τα Ελληνικά δίκαια της Μακεδονίας, φωνάζοντας κι αυτός μαζί με 10 εκατομμύρια Έλληνες, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Από τότε ο Ιωάννης πληρώνει πολύ βαρύ τίμημα σε μια φυλακή κόλαση.
Όπως έγραψε προ ημερών ο ίδιος, ζήτησε δύο φορές από τον διευθυντή των Φυλακών να του επιτρέψει να επισκεφθεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας, ιερείς και μοναχούς, αλλά του αρνήθηκε χωρίς εξήγηση.
Στην ίδια επιστολή του περιγράφει τις άθλιες συνθήκες στέγασης (33 άτομα σε ένα δωμάτιο με μόνο μία τουαλέτα), κακό φαγητό και κακή υγιεινή, και η φυλακή δεν δίνει ούτε ένα πιάτο και κουτάλι στους φυλακισμένους, γι” αυτό πρέπει να τα φέρουν από το σπίτι.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΣΤΗΒ : "ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ,Α
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥ Ο ΣΤΗΒ.
ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΥΣΕΙ;;
Eκρηκτικός για μία ακόμη φορά ο Στηβ Γιατζόγλου, Κόλλησε στον τοίχο τον Κωστόπουλο στην βραδυνή εκπομπή του Alpha. Όχι μόνο δεν έκανε καμία δήλωση μετανοίας, αλλά υπερασπίστηκε ευθαρσώς το δικαίωμά του να είναι Εθνικιστής και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.
Όταν ο Κωστόπουλος άρχισε και πάλι τη γνωστή καραμέλα περί... "εγκλημάτων", ο Στηβ Γιατζόγλου τον αποστόμωσε:
"Ξέρεις πώς λένε τα παιδιά της Χρυσής Αυγής πού δολοφονήθηκαν στο Ηράκλειο"
"Όχι..."
"Γιατί...; Θα σου πω γιατί: Γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα έχει μπει στο μυαλό σου... Φουντούλης - Καπελώνης λέγονται αυτά τα δύο παλληκάρια! Και αυτά τα παιδιά τα έκλαψε μάνα".
Στη συνέχεια ο Στηβ Γιατζόγλου έδειξε την παντελή του αδιαφορία για τον πόλεμο που δέχθηκε από το Σύστημα και άφησε άφωνο τον Κωστόπουλο, που με αγωνία επιζητούσε μία δήλωση μετανοίας, μία ομολογία ενοχής.
Στην ερώτηση "αν μετανιώνει που συμμετείχε σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής", ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ απάντησε: "Τώρα θα πάω και στην εκδήλωση για τα Ίμια! Απαγορεύεται;" 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :