Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ : Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ Η ΧΤΥΠΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ


ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ...ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

 ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΚΑΙΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ :
Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ H ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Γενικό Πλάνο Ελληνικής Επίθεσης: Οι  Ελληνικές Τεθωρακισμένες  Δυνάμεις  ξεχύνονται στην Ανατολική Θράκη  με  στόχο  την  απελευθέρωση  της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. Με κόκκινους κύκλους συμβολίζεται η δράση των ελληνικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων οι οποίες θα καταλάβουν και εκκαθαρίσουν τα κύρια σημεία παράλληλα με την προέλαση των ελληνικών αρμάτων.
Η κατάλληλη απάντηση, την κατάλληλη στιγμή στην Άγκυρα και στον Τούρκο πρόεδρο εξωμότη  Ρ.Τ.Ερντογάν.
Η  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΘΡΑΚΗ  ΔΟΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΝΘΗΚΗ  ΤΩΝ  ΣΕΒΡΩΝ  ΤΟ  1919.
Υπάρχει  μία  απόρρητη διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού του 2008, που είναι φυσικά σε πλήρη ισχύ. Στο  πολεμικό  αυτό  σχέδιο  περιγράφεται με  σαφήνεια  ο  τρόπος  που  ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  θα διαβεί τον Έβρο προς Ανατολάς, θα  απελευθερώσει  την  Ανατολική  Θράκη  και  την  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και πώς θα διατηρήσει τα εδαφικά κέρδη.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

"ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΚΑΣΤΡΟ MISTER ALEXIS

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΕ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕΣΩ TWITTER....ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. 
ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ "PATRIA O MUERTE"  ΔΗΛΑΔΗ "ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ"..ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!! 
ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ "PATRIA O MUERTE" (ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.
ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ :