Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ "ΑΝΔΡΑΣ" ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΔΩΡΗΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...
 Ο 20χρονος είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. "Θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς", δήλωσε (pics)

Ο πρώτος Βρετανός που εγκυμονεί είναι ο 20χρονος Χέιντεν Κρος, ο οποίος γεννήθηκε κορίτσι αλλά νομικά είναι άνδρας. Ο νεαρός είχε αρχίσει θεραπεία με ορμόνες για την αλλαγή φύλου, ωστόσο σταμάτησε τη διαδικασία για να αποκτήσει παιδί με σπέρμα δωρητή που βρήκε στο διαδίκτυο.
AdTech Ad
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, ο Κρος, που είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, δήλωσε υπερήφανος, επισημαίνοντας: "Θέλω τα καλύτερα για το μωρό. Θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς". Όπως αποκάλυψε, ζει ως άνδρας τα τελευταία τρία χρόνια και έπαιρνε ανδρικές ορμόνες αλλά ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. Στην προσπάθειά του αυτή, κατάφερε να βρει δωρητή σπέρματος στο facebook, με την εγκυμοσύνη να είναι πλέον γεγονός.

Ο Κρος σημείωσε ότι μετά την γέννα, θα συνεχίσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου, αφαιρώντας το στήθος και τις ωοθήκες. "Ανησυχώ για την εικόνα που θα έχω και για το τι θα λέει ο κόσμος για μένα. Νομίζω ότι μερικοί θα με κρίνουν για το ότι είμαι τρανς και έγκυος. Αλλά είμαι χαρούμενος που το κάνω και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλους να είναι ευτυχισμένοι με τον εαυτό τους", δήλωσε ο νεαρός, ο οποίος συνεχίζοντας σημείωσε ότι σκοπεύει να πει στο παιδί του, όταν μεγαλώσει, για την αλλαγή φύλου.

"Νομίζω ότι θα το πω γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει. Θα το μεγαλώσω σε τρανς περιβάλλον, οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Για την γενιά μας, το τρανς είναι κάτι συνηθισμένο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος άνδρας παγκοσμίως που έχει κυοφορήσει είναι ο Αμερικανός Τόμας Μπίτι. Ο 42χρονος γεννήθηκε γυναίκα αλλά ακολούθησε ορμονική θεραπεία, διατηρώντας παράλληλα τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα. Έμεινε για πρώτη φορά έγκυος το 2007 αλλά έχασε τα τρίδυμα που κυοφορούσε. Στη συνέχεια απέκτησε τρία παιδιά με δωρητή σπέρματος.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.