Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ...

...ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΥΣΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ.
 ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Όχι στη ναζιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια λένε σήμερα (Σάββατο) ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά και πλήθος αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών συλλογικοτήτων και οργανώσεων της Αριστεράς, που καλούν σε διεθνιστική συγκέντρωση στις 4 μ.μ. στην πλατεία Ρηγίλλης, στο σημείο δηλαδή όπου τα προηγούμενα χρόνια η οργάνωση πραγματοποιούσε τη γνωστή σύναξη εγχώριων και εισαγόμενων ναζιστών.
Πέρυσι η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει να διοργανώσει την προκλητική φιέστα της στην πλατεία Ρηγίλλης, αλλά τελικά, λόγω της παρουσίας του αντιφασιστικού κινήματος στο κέντρο της Αθήνας και της απαγόρευσης συγκεντρώσεων από την αστυνομία υποχρεώθηκε να τη μεταφέρει έξω από τα κεντρικά γραφεία της στη Μεσογείων. Φέτος λοιπόν τη διοργανώνει κατευθείαν εκεί.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ O ΑΔΩΝΙΣ...ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ "ΑΝΕΧΤΕΙ" ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΟΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
Συγγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα ζητάει ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση στο παρελθόν είχε συνυπάρξει «και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου».

Με αφορμή την ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται μετανιωμένος για το γεγονός ότι υποστήριξε και προώθησε το «υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη».
Μάλιστα σημειώνει τα τελευταία χρόνια έχει μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και καταλήγει χαρακτηρίζοντας το ολοκαύτωμα «το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας».
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Τελετή για τους ήρωες των Ιμίων - Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη, 19:00

21 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων, οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό.
21 χρόνια μετά την προδοσία στέλνουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα!
ΙΜΙΑ '96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
Λεωφόρος Μεσογείων και Κατεχάκη (Στάση Μετρό), 19:00
Επιτροπή Εθνικής Μνήμης


 http://www.xryshaygh.com/

ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ :"ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. NA ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

"Όλοι γνωρίζουν τη Μακεδονία, γιατί είστε απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου, είπε σε επίσκεψή του στα Σκόπια"
Σάλος και πλήθος αντιδράσεων έχουν ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και μάλιστα θεωρεί πως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Β’ ήταν πρόγονοι των Σκοπιανών!
«Η Μακεδονία είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν την Μακεδονία. Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς πρόγονοί σας. Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ


 ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΜΑΛΑΚΕΣ..."ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Απίστευτα πράγματα έγιναν σε ελληνικό στρατόπεδο, όταν επτά νεοσύλλεκτοι σχημάτισαν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό και ανέβασαν την φωτογραφία στα social media.
Το περιστατικό έγινε στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, που είναι κέντρο εκπαιδεύσεως και άμεσα η φωτογραφία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, το θέμα έφτασε μέχρι το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, υποστηρίζοντας πως έχουν εντοπιστεί οι στρατιώτες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ :"ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ Ν.Δ"

«Βόμβα» από τον δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό: πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ....ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ
Η ανήθικη και παράνομη δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος, που προκαλεί την διαφωνία και την αγανάκτηση κάθε έντιμου και σοβαρού ανθρώπου. Ένας απ’ αυτούς, είναι και ο έγκυρος πολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, ο οποίος αν και δεν συνδέεται με τις θέσεις και τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εν τούτοις, φερόμενος έντιμα, δεν κλείνει τα μάτια και δεν παριστάνει τον αδιάφορο στα αίσχη ηθικού και νομικού περιεχομένου που συμβαίνουν σε βάρος ενός έντιμου και νόμιμου πολιτικού φορέα, ο οποίος εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, είναι κατοχυρωμένος σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως Τρίτο Κόμμα και έχει διαρκή ανοδική πορεία.
Στο εξαιρετικό βιβλίο του «Η εισβολή των αμάχων», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και μιλάει για το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, υπάρχει το πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο με τίτλο «Πολιτικά κίνητρα και αντιφασιστικές ευκολίες», απ’ όπου προέρχονται και τα κάτι παραπάνω αποσπάσματα που ακολουθούν:

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΕ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ)

ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΔΟΥ...Ε ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ"...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ" ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΔΟΥ...ΕΕ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ :

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ, ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΕΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ...ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ...ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ  ΜΕΧΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ :